Els Amics dels Clàssics fan la Ruta dels Tres Reis!! 12 d'octubre, Tastet de clàssics amb Carles Duarte a llibreria Serret !!

 

12 d'octubre Els Amics d’els Clàssics us convida al Tast del llibre 'Ausencia. Absència/Absence' de Carles Duarte i Montserrat a llibreria Serret
Ausencia. Absència/Absence
 
Carles Duarte i Manuel Cohen
 
Arreu del món espais i edificis d’una gran qualitat arquitectònica pateixen els efectes de l’abandó, que es manifesten en la seva degradació. Aquest patrimoni a la deriva ofereix les seves façanes malmeses i els seus interiors devastats. Aquests llocs estan sempre marcats per l’empremta dels qui hi han viscut o dels qui els han visitat. Les xifres de l’abandó es fonen en l’oblit. Durant més de dos anys he fotografiat la ciutat de Tortosa, capital de les Terres de l’Ebre, a Espanya, i reconeguda com a monument històric. El resultat d’aquest treball és una obra singular que ens convida a una reflexió sobre el tema universal de l’Abandó i l’Absència.

Edició bilingüe: català/francès


Article complet

EL SUEÑO DE SAN LUIS

Alberto Díaz Rueda comenta: Libro inexcusable para fans de L.G. y estudiantes de Literatura
Article complet

LEER PARA CONTARLO

Alberto Díaz Rueda, comenta: Con un sanísimo humor bastante mañico, irónico pero no demasiado malicioso, Melero nos invita con cierta ingenuidad, combativa franqueza y honestidad sencilla pero vehemente a acompañarle por una gavilla de recuerdos espigadas entre libros, autores y lecturas. Diversión asegurada.
Article complet

Avui diumenge 4 d'octubre a la Trobada Cultural del Matarranya a Aiguaiva, l'Ascuma presente la nova edició del comic, 'Bernat Corremón al Matarranya'

 

Trobada Cultural del Matarranya a Aiguaiva

Posted in Notícies | No Comments »

Cartell Trobada 2015-pr2

El diumenge 4 d’octubre tindrà lloc a Aiguaiva/Aiguaviva la  25a Trobada Cultural del Matarranya, i en aquest cas també del Bergantes, perquè a la vall d’aquest riu és Aiguaviva, organitzada per l’associació Cultural del Matarranya, Clarió i l’Ajuntament d’Aiguaviva.

Programa

 

Article complet

MIENTRAS CENAN CON NOSOTROS LOS AMIGOS

Alberto Díaz Rueda comenta: Este libro póstumo de Avelino, quizá contagiado por el presentimiento de una muerte temprana está lleno de vida y es un vehemente canto a la amistad
Article complet

POR CUENTA PROPIA

Alberto Díaz Rueda comenta: una bella obra, un gran autor, una lúcida persona, un solitario escritor.
Article complet

El mar interior

Alberto Díaz Rueda comenta: Philip Hoare pertenece a esa estirpe de escritores aventureros y eruditos que Inglaterra regala al mundo, desde T.E. Lawrence a Patrick Leigh Fermor, pasando por Lawrence Durrell o Robert Louis Stevenson
Article complet

siestv: Najat El Hachmi torna a les seves arrels amb la història intensa d’una mare i una filla i les diferents maneres que tenen d’entendre el món...

 


Presions adolescents


Najat El Hachmi torna a les seves arrels amb la història intensa d’una mare i una filla i les diferents maneres que tenen d’entendre el món

La filla estrangera narra l’entrada en la vida adulta d’una noia nascuda al Marroc i criada en una ciutat d’interior de Catalunya. És la història de la seva rebel·lió personal, del dilema que comporta el fet de sortir o no sortir del món de la immigració i del dur confl icte intern que suposa trencar l’estret vincle emocional que la uneix amb la mare. La jove i brillant protagonista d’aquesta novel·la ha acabat l’etapa de l’institut i amb tan sols divuit anys ha de decidir si accepta el matrimoni arreglat amb el cosí que li proposa la mare o si marxa sola a Barcelona per desenvolupar el seu talent. 
Article complet

Francesc Miralles vuelve al #Matarranya el 26 de septiembre, con una bona dosis de espiritualitat con 'la lección secreta' ed. Comanegra

 

La lección secreta

Francesc Miralles

Una fábula espiritual escrita de forma moderna y con pequeñas dosis de sabiduría, un poco de humor y reflexiones que harán que después de leerlo seamos un poco mejores.


Un día te levantas con la sensación de que todo ha cambiado y no sabes por qué. Necesitas encontrar respuestas y huir de la ciudad, aunque solo sea por unos días. Será un exilio de reflexión continua y reencuentros inesperados, así como una ocasión única para descubrir las sabias enseñanzas de un maestro espiritual y de un vagabundo ilustrado que harán que algo empiece a cambiar para siempre.

 

Una fábula sobre la angustia que precede a los grandes cambios y sobre el placer de perdernos para podernos encontrar que nos conducirá hacia la misteriosa lección secreta, la oportunidad perfecta para tomar conciencia de las diferentes estaciones del ser humano y aprender a disfrutar del momento.

Subtítulo: Un viaje inesperado hacia el arte de vivir.

Solo existe el significado que cada uno da a su vida.

Francesc Miralles (Barcelona, 1968) es licenciado en Filología Alemana y periodista especializado en psicología y espiritualidad. Ha escrito numerosas novelas y obras de no ficción, reconocidas con distintos premios literarios y traducidas a una veintena de lenguas diferentes.

 

 

Tras años sin publicar, Francesc Miralles se incorpora a la Colección de emociones de Comanegra con una fábula que nos hará viajar hacia nuestro interior. 

Descubre más cosas sobre el autor en su página web www.francescmiralles.com

Article complet

Francesc Miralles torne al #Matarranya el 26 de setembre, amb una bona dosis d'espiritualitat... 'la lliço secreta' ed. Comanegra

 


La lliçó secreta

Francesc Miralles

Una faula espiritual escrita de forma moderna i amb petites dosis de saviesa, una mica d'humor i reflexions que faran que després de llegir-lo siguem una mica millors.


Un dia et lleves amb la sensació que tot ha canviat i no saps per què. Necessites trobar respostes i fugir de la ciutat, encara que sigui només uns dies. Serà un exili de reflexió contínua i retrobaments inesperats, així com una ocasió única per descobrir les sàvies ensenyances d’un mestre espiritual i d’un rodamón il·lustrat que faran que alguna cosa comenci a canviar per sempre.

 

Una faula sobre l’angoixa que precedeix els grans canvis i el plaer de perdre’ns per poder-nos trobar que ens conduirà a descobrir la misteriosa lliçó secreta, l’oportunitat perfecta per prendre consciència de les diferents estacions de l’ésser humà i saber gaudir del moment.

Subtítol: Un viatge inesperat cap a l’art de viure.

Només existeix el significat que cadascú dóna a la seva vida.

 

Francesc Miralles (Barcelona, 1968) és llicenciat en Filologia Alemanya i periodista especialitzat en psicologia i espiritualitat. Ha escrit nombroses novel·les i obres de no ficció, reconegudes amb diversos premis literaris i traduïdes a una vintena de llengües diferents.

 

Després d'anys sense publicar, Francesc Miralles s'incorpora a la Col·lecció d'emocions de Comanegra amb una faula que ens farà viatjar al nostre interior.
 

Descobreix més coses sobre l'autor a la seva pàgina web www.francescmiralles.com

Article complet

comarquesnord: ‘Els 4 gats d’en Serret’ ret homenatge a la llibreria Negra i Criminal diumenge passat a BCN !!

 
L’espai cultural Els 4 gats d’en Serret va retre homenatge el diumenge a l’emblemàtica Negra i Criminal de Barcelona, una llibreria pionera en tot l’estat i especialitzada en el gènere negre que després de 13 anys d’activitat ha decidit tancar les portes. Els 4 gats d’en Serret, un espai creat pel propietari de la Llibreria Serret, Octavio Serret, a la capital catalana, va homenatjar el diumenge 13 de setembre, a migdia, la figura que ha tingut Negra i Criminal per la consolidació del gènere negre al territori, així com la del seu propietari, en Paco Camarasa. Un petit acte que va comptar amb la presència d’en José Luis Muñoz, un dels més veterans escriptors i cultivadors del gènere en tot l’estat. Muñoz va presentar l’obra Marero, un llibre de relats que, coincidint amb la celebració de la Matarranya Negra, va dur l’agost per Vall-de-roures. Un acte que va reunir més de 70 persones a l’espai cultural del carrer Aragó de Barcelona.

Esta, però, no va ser l’única proposta que va albergar l’espai Serret durant estos dies. El passat dijous 10 de setembre Els 4 gats d’en Serret va acollir la xarrada El valor de recuperar els valors, impulsada perJuanjo Fernández. Una xarrada que, en paraules de l’Octavio Serret, ha servit per “recuperar els valors que s’han perdut en el món rural, on som realment propietaris d’estos valors: la constància, la tenacitat, la paciència…” Una proposta que va quedar emmarcada en la Setmana del Llibre en Català. Quant al funcionament de l’espai cultural, Octavio va recalcar que “funcionarà durant tot l’any”, i tot i que ja s’han fet alguns actes com els d’este cap de setmana, “no s’obrirà fins al 10 d’octubre o passats Pilars”. Des de l’organització està prevista una inauguració de cara a finals d’octubre, amb roda de premsa i una festa per als amants de la literatura.

Article complet

1
2
3
4
5
...509>