ESCANEAR QR BASES: 1er Premio de Novela Corta, Pedro Carbonell Castillero de Fantasía y Ciencia Ficción

Article complet

DESCARGAR CARTEL: 1er Premio de Novela Corta, Pedro Carbonell Castillero de Fantasía y Ciencia Ficción

Article complet

BASES: 1er Premio de Novela Corta, Pedro Carbonell Castillero de Fantasía y Ciencia Ficción

Article complet

Jesús Ávila granados nos presenta, "Beceite, el Temple subterráneo", publicado en 'Conocer la Historia Oculta', su canal en Youtube

 
Article complet

Francesc Miralles presenta #cuentosparatenervalor @Planetadelibros el sábado 18 de diciembre a las 17:00 en #CaminsSerret

 

Cuentos para tener valor

Ilustraciones de Gemma Capdevila

Álex Rovira | Francesc Miralles

 

Editorial: Destino Infantil & Juvenil

Temática: Infantil | De 9 a 12 años

Colección: Cuentos | Libros ilustrados

Número de páginas: 176

 

 

35 historias para empoderarte y superar las adversidades

Como constructores del futuro, niños y adultos tenemos en nuestras manos un gran poder, pero también una gran responsabilidad, como los superhéroes. Para dar forma a nuestra vida y al nuevo mundo que nos espera, es necesario despertar el coraje que procede del autoconocimiento de las propias fortalezas.

Para ello, esta nueva antología de cuentos trabaja la resiliencia —el arte de navegar por las dificultades—, el pensamiento creativo y el cultivo de relaciones nutritivas, entre muchos otros conceptos que nos ayudan a tener valor. 35 historias inspiradoras, con sus respectivas reflexiones, para superarnos día a día en la apasionante aventura de vivir.

Article complet

Dissabte 18 de desembre 18:30 a #CaminsSerret Jordi Campoy i Francesc Miralles en una presentació musicada de #LaCantantdeFado @Columnaedicions

 La cantant de fado

Jordi Campoy Boada


Editorial: Columna Edicions

Temàtica: Novel·la contemporània

Novel·la negra | Thriller


Sinopsi


El Guillem és pianista de jazz i un compositor de renom que pateix la síndrome de l’impostor. Arran d’un fet del passat que no pot superar, es troba immers en una sequera creativa que el preocupa en excés. Empès pels consells del seu mànager, se’n va a Lisboa una temporada per compondre un nou àlbum i posar una mica de llum a la seva vida. Allà coneix la Rita, una cantant de fado de qui ha vist una actuació en un restaurant de l’Alfama. El Guillem queda colpit per la seva veu i tracta de seguir-li la pista. Gràcies a unes fotografies descobertes a l’estudi d’un pintor que ha conegut i a un quadre misteriós que pertanyia al seu pare, el Guillem reconstrueix uns fets del passat en què la Rita té un paper essencial. 

Secrets, misteris i un amor per resoldre. Amb la música com a rerefons i Lisboa com un personatge més de la història, La cantant de fado és una novel·la que demostra que no és valent qui no té por sinó qui sap conquerir-la.


«Diuen que les històries ja existeixen, que només fa falta que algú les atrapi, les faci seves i tingui prou valor per viure-les. El Guillem la va trobar en el moment que més la necessitava. No és una història senzilla ni va ser fàcil coronar-la, però un cop va tenir les cartes que l’atzar li havia repartit, només va poder triar l’opció de començar la partida.

Va ser llavors quan va adonar-se que la música era la bàscula que li sospesava els estats d’ànim. Cada nota dibuixava el traç dels seus sentiments des de la primera corxera fins a la darrera llàgrima. Tal vegada l’examen psicotècnic, l’analítica de la seva sang, fins i tot el seu ADN, estaven gravats en tots els sons que es desprenien del concert de les emocions».


  • Veure l’article complet a Edicions 62

https://www.grup62.cat/autor/jordi-campoy-boada/000050501

  • Als mitjans de comunicació:

https://jordicampoy.com/productor-musical/

  • Veure el Book Tràiler 

https://youtu.be/EQCpGYc48Rc

  • Escoltar les cançons:

https://open.spotify.com/album/4PiIuHF5tEFC9utHekPsDX
Article complet

Francesc Miralles presenta #contespertenirvalor amb la participació dels alumnes de català del IES MATARRANYA

 

Contes per tenir valor

Álex Rovira | Francesc Miralles

 

Editorial: Estrella Polar

Temàtica: Infantil | De 9 a 12 anys

Col·lecció: Contes

Traductor: Maria Llopis Freixas

Nombre de pàgines: 176

 

 

El dissabte 18 de desembre, a les 17h. Tertúlia-col·loqui amb Francesc Miralles, a #CaminsSerret per presentar el llibre nou de valors amb la participació dels alumnes de català del IES Matarranya del Taller d'escriptura sobre el llibre “Pulsacions” que va publicar l’autor amb Javier Ruescas. 

 

35 històries per empoderar-te i superar les adversitats

Com a constructors del futur, infants i adults tenim a les mans un gran poder, però també una gran responsabilitat, com els superherois. Per donar forma a la nostra vida i al nou món que ens espera, cal despertar el coratge que procedeix de l'autoconeixement de les pròpies fortaleses.

Per a això, aquest nou recull de contes treballa la resiliència —l'art de navegar per les dificultats—, el pensament creatiu i el conreu de relacions nutritives, entre molts altres conceptes que ens ajuden a tenir valor. 35 històries inspiradores, amb les seves respectives reflexions, per superar-nos dia a dia en l'apassionant aventura de viure.

Article complet

El compositor @JordiCampoy i @FrMiralles ens inviten el proxim dissabte 18 desembre a la presentació musicada de #LaCantantdeFado @Columnaedicions

Tot un plaer anunciar a Jordi Campoy i Francesc Miralles que ens oferiran una presentació musicada de #lacantantdefado publicat per @ColumnaEdicions el dissabte 18 de desembre a les 18:30 a #CaminsSerret

Avenida Hispanidad, 21  44580 Valderrobres, Teruel  Teléfono: 638 085 473  Email: info@caminserret.com  Web: caminserret.com
Article complet

L'historiador i autor de l’obra, Jaume Borràs, presentarà el volum diumenge 5 de desembre a les 12h a #CaminsSerret

 

“Lo Carrasclet” és el producte d’una investigació inèdita (que desmitifica que fos un bandoler sinó que va arribar a ser un coronel austracista i un resistent). 


Amb aquest perfil biogràfic es vol corregir aquest oblit, explicant fil per randa el paper cabdal del Coronel Barceló, fill de Capçanes, en la lluita contra l’absolutisme de Felip Vè.


Aquesta obra, Lo Carrasclet. Crònica d’un irreductible (1687-1743), del professor Jaume Borràs Galceran, per la seva documentació, la seva anàlisi ­­i el seu caràcter narratiu, constitueix una nova i singular aportació a la història de l’edat moderna, a la política del nostre país i, també, a la literatura èpica i romàntica.


 

Article complet

Escríbeme a la tierra. Las cartas. Jesús Vicente Aguirre González - Ed. Pepitas de Calabaza

 
 

Escríbeme a la tierra: Las cartas de los que van a morir. La Rioja 1936

Jesús Vicente Aguirre

Prólogo de Carlos Gil Andrés

Epílogo de Félix Caperos

[…] Dicen que el papel lo soporta todo. Los términos de cualquier acuerdo, la letra pequeña de un contrato, el amor más apasionado, toda la alegría y la belleza que caben en este mundo y también la pena y el dolor que nos parecen incontables. La conciencia del final y, muchas veces, la esperanza de que no sea así. ¿Qué escribiríamos si supiéramos que nuestras palabras son las últimas? ¿Qué escribiríamos si tuviéramos que hacerlo dentro de una cárcel hacinada, conscientes de la censura, dominados por el miedo y la incertidumbre? ¿Qué escribiríamos al comienzo de una guerra que no entendemos, que no tiene límites ni frentes, que no se ve porque está dentro de cada pueblo, de cada calle? ¿Con qué pulso, con qué ánimo escribir en la luz escasa que precede al terror de la noche, cómplice y asesina? ¿Cómo contar lo que sentimos si solo conocemos unas cuantas frases hechas y las cuatro letras aprendidas en la escuela del pueblo? […]—Del prólogo de Carlos Gil Andrés

Escríbeme a la tierra. Las cartas de los que van a morir. La Rioja 1936 compila las cartas que 39 represaliados riojanos escribieron desde la cárcel antes de morir en 1936, y expone el resultado de la labor de investigación que, siguiendo una metodología etnográfica e historiográfica, el músico y escritor Jesús Vicente Aguirre González lleva liderando más de veinticinco años para sacar a luz las experiencias de los perseguidos en La Rioja antes, durante y después de la guerra civil española con el objetivo de recuperar y dignificar la memoria de todos los vecinos de la provincia que sufrieron la represión franquista.

El presente volumen, que por su naturaleza constituye una obra única, cuenta asimismo con un prólogo de Carlos Gil Andrés, un epílogo de Félix Caperos Elosúa y un exhaustivo archivo fotográfico.

Article complet

Carlos Olles con @EdicionesCydonia presentan “50 lugares mágicos de Aragón en #CaminsSerret


50 lugares mágicos de AragónAUTOR:

CARLOS OLLÉS ESTOPIÑÁ

Prólogo de Óscar Vegas

Epílogo de Carlos G. Fernández

https://edicionescydonia.com/tiendacydonia/product/50-lugares-magicos-de-aragon/


Un viaje mágico y misterioso por las tres provincias aragonesasA través de este libro, el autor nos guía por medio centenar de enclaves en los que la magia, la tradición, las costumbres ancestrales y las leyendas se mantienen vivas en ermitas e iglesias, santuarios prehistóricos, cumbres y manantiales. En este recorrido, el lector descubrirá lugares curiosos y desconocidos, así como detalles ocultos en

sitios muy visitados. Piedras mágicas, saberes ocultos en el tiempo y celebraciones ancestrales forman parte de este viaje por las tres provincias aragonesas.

 

Cada uno de los enclaves propuestos incluye las coordenadas precisas para guiarse por GPS.

Article complet

1
2
3
4
5
...639>