Alguns dels llibres comentats i fins i tot recomanats pel Emili Manzano i el Víctor Amela, dins la entrevista feta a Andreu Carranza a L'Hora del lector, del dimecres 27 de maig


Alguns dels llibres comentats i fins i tot recomanats al programa del dia 27 de maig a L'Hora del lector

carranza-hora-del-lector

Benvolguts amics i benvolgudes amigues de les impressions esfèriques, i amigues i amics també de les impressions virtuals, però sobretot amigues i amics de les impressions impreses, i això no cal dir-ho, amics i amigues de lla lletra X i de les xibeques sàvies, aquests són alguns dels llibres esmentats, commemorats, notificats, comentats i fins i tot recomanats ahir, a L'hora del lector, al llarg de la conversa de l'amic Emili Manzano amb el novel·lista Andreu Carranza. Bon dijous de paraules tangibles i de rius de lectures que ens porten igual que ens porta la vida, amigues i amics!

isabel-sucunza-i-manzano

.. a la conversa de l'Emili Manzano amb l'Andreu Carranza .......llegir-ne+

victor-amela-maig-27

Alguns dels llibres comentats i fins i tot recomanats al programa del dia 27 de maig.....pel Víctor Amela A mes el Víctor, va llegir els poemes del Desideri Lombarte, el podeu llegir, aqui. Podeu vore lo video del Andreu Carranza, aqui Emili Manzano entrevista Andreu Carranza al voltant de la seva carrera com a escriptor i el seu últim llibre, "Impremta babel".
Articles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.