Ambientat a Arnes, Vall-de-roures i les terres de l'Ebre, "Cap llàgrima sobre la tomba" de Sílvia Mayans, es presente aquest dissabte 22 de març a les 19:30 al Casal d'Arnes!!


Sílvia Mayans firmarà ex.de "Cap llàgrima sobre la tomba" 12:00 a llibreria Serret, la nova novel.la policiaca ambientada a Arnes, Vall-de-roures i les terres de l'Ebre.Sílvia Mayans Gómezpresente aquest dissabte 22 de març a les 19:30 al Casal d'Arnes "Cap llàgrima sobre la tomba" Finalista del Premi Ferran Canyameres, 2012, publicat per Pagès Editors, a carrec de Teresa Pallares de Casa Pallares d'Arnes!!Cap llàgrima sobre la tomba

Corre l’any 1975. Elíades Bel, un barceloní amb arrels a les Terres de l’Ebre, ho deixa tot per anar a viure a Arnes, un poblet de la Terra Alta, amb l’esperança d’envoltar-se de pau i tranquil·litat. Per sort o per desgràcia, la seva vida es capgirarà i la trobada casual del cadàver del Severino Gil l’involucrarà en u
na trama d’insospitades connexions amb el passat. L’Elíades haurà de treure l’entrellat d’un misteri que l’afecta personalment, movent-se entre Tortosa, Vall-de-roures i Gandesa. Sort que comptarà amb l’ajuda inestimable de la Susi i lo Margalló, els seus nous amics a la contrada, per poder deslliurar-se de la persecució d’un personatge misteriós i del tinent Estrada, així com d’un sèrie de malsons que el porten de corcoll.

Finalista del Premi Ferran Canyameres, 2012


Sílvia Mayans Gómez (Barcelona, 1969). D’arrels catalanes i valencianes, ha estat sempre interessada per les llengües i les cultures d’arreu. El 2009 es trasllada a Arnes, a la Terra Alta, on publica contes i poemes amb el pseudònim Ginger Cayenna. El 2011 guanya el premi del jurat del concurs de microrelats negres del Centre Cultural La Bòbila amb el relat Nou mil·límetres. En el seu blog "A recer d’un baobab" recull apunts de lectures i reflexions literàries diverses.

 
Articles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.