Aquest dissabte dia 1 de maig es presenta l’espectacle "Contes i revoltes de l’Ebre", de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, al Poble Vell de Corbera d’Ebre

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

MOSTRA D’ESPECTACLES DE MEMÒRIA

ALS ESPAIS DE LA BATALLA DE L’EBRE

 Un futur per al passat

Nous escenaris per a la cultura

 Música, teatre, poesiaAquest dissabte dia 1 de maig es presenta l’ESTRENA de l’espectacle  Contes i revoltes de l’Ebre, de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, al Poble Vell de Corbera d’Ebre, un dels espais històrics dels Espais de la Batalla de l’Ebre.

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

El Poble Vell de Corbera d’Ebre serà l’escenari on s’estrenarà Contes i revoltes de l’Ebre, de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. El Poble Vell de Corbera d’Ebre, destruït a conseqüència dels bombardeigs aeris i de l’artilleria de l’exèrcit franquista,  ha esdevingut l’espai més emblemàtic de la batalla de l’Ebre. Tanmateix, també representa l’abandonament posterior a la guerra i les dificultats de les persones que s’hi van quedar a viure, les quals van utilitzar les restes del Poble Vell per construir el Poble Nou, a peu de carretera. Avui es troba senyalitzat per explicar tots aquests fets. També s’hi pot contemplar l’Abecedari de la Pau, una iniciativa artística impulsada pel Patronat del Poble Vell.

Us passem el pdf. amb tot el programa:

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

 

Organitza:

Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l’Ebre (COMEBE)

Més informació  www.batallaebre.orgDocuments adjunts


Articles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.