Avui debut de @roseramills a @tv3cat #tardaobertaTV3 #tardorTV3

www.ccma.cat/tv3/tarda-oberta/programa/#

Ruth Jiménez i Vador Lladó

Ruth Jiménez i Vador Lladó"Tarda oberta" és el nou magazín de les tardes de TV3, presentat per Ruth Jiménez i Vador Lladó que s'emet diàriament, a partir del 4 de setembre del 2017, des de les 16.30 fins a les 20.15.

L'espai televisiu aposta per l'entreteniment, sense renunciar a l'actualitat i al territori. Té la participació d'un ampli ventall de col·laboradors que informaran i entretindran els espectadors. Ares Teixidó, Empar MolinerQueco NovellLaura FaXavi Cazorla i Oriol DalmauCandela FiguerasManel LucasMarta RomagosaBruno SokolovichRoser Amillso Tomás Fuentes en són alguns. 

El director del programa és Oriol Jara, que ha treballat com a subdirector de Buenafuente i guionista del "Polònia" i del "Crackòvia". El subdirector del programa serà Pol Izquierdo, que ha dirigit programes de la cadena com "Veterinaris", "Emergències" i "Aeroport".  


A banda de Vador Lladó i de Ruth Jiménez el programa comptarà amb col·laboradors comNúria CasasXavi Cazorla i Oriol Dalmau (APM?), Laura FaCandela FiguerasAlan Lillo,Empar MolinerManel Lucas o Marta Romagosa

La part de magazín inclourà seccions setmanals que mesclaran cares noves i alguns clàssics de la tele com Txe AranaBruno Sokolovich, el "coach" d'èxit Lluís Soldevila, l'economista Marc Vidal, o l'escriptora Roser Amills

 
Articles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.