Avui +: Xavier Solà prepara per a TV3 ‘Viatge de noces'...RETROSPECTIVA VITAL!!

Avui +
Retrospectiva vital

Xavier Solà prepara per a TV3 ‘Viatge de noces', en què reviurà amb una parella aquest primer destí per fer balanç de vida

Solà presenta ‘La nit dels ignorants 2.0' i aquest és el seu primer treball a la tele. Foto: CAT. RÀDIO.
 
S'emetrà a l'estiu i mostrarà com ha canviat el país a partir d'una història d'amor

El periodista Xavier Solà, que actualment presenta La nit dels ignorants 2.0. a Catalunya Ràdio, està visionant aquests dies vídeos d'algunes de les parelles que s'han interessat pel programa Viatge de noces, l'espai que Solà prepara per a TV3 i que formarà part de la programació d'estiu de la cadena catalana. Viatge de noces, un projecte de la productora Visiona TV, vol fer reviure a parelles que es van casar a finals dels anys cinquanta, seixanta i setanta el seu viatge de nuvis i, amb l'excusa d'aquest recorregut, fer un repàs del seu projecte de vida –com els ha anat, si s'han complert les expectatives, quines dificultats han tingut– i conèixer també així la seva història d'amor.

Viatge a tres

“És un viatge pel país, a veure com ha canviat, a través de la història d'amor de dues persones”, detalla Solà, que acompanyarà la parella en aquest segon viatge de nuvis. “Quan me'l van oferir em va interessar el pòsit nostàlgic que tenia i el fet que retrata molt bé la condició humana”, comenta el periodista. “Pot quedar un quadre costumista molt bonic”, conclou Xavier Solà. Viatge de noces combinarà el testimoni de la parella i el seu recorregut amb imatges de l'època. Serà un programa gravat, fora de plató i amb un format que pot recordar una road movie, una tendència en els programes televisius actuals.

Com ‘Casal Rock'

Xavier Solà explica que aquest nou projecte televisiu es pot comparar amb Casal Rock en l'esperit de reivindicar les vivències de la gent gran i “que també van ser joves”. Xavier Solà explica que de moment han rebut històries de parelles que es van casar a Montserrat i van anar de viatge a Mallorca –el més habitual a l'època– però que l'objectiu del programa és també de localitzar altres històries d'amor i viatges més curiosos i peculiars. “Intentarem no repetir el viatge de noces a Mallorca. Volem fer una tria al màxim”. En aquest sentit continua oberta la convocatòria de càsting al web www.tv3.cat/viatgedenoces o al telèfon 902 122 252.

Solà s'estrena a la tele
El programa Viatge de noces és el primer projecte televisiu de Xavier Solà, un home de ràdio i vinculat durant més de 20 anys als caps de setmana de Catalunya Ràdio amb El suplement. Xavier Solà afronta aquest repte “molt il·lusionat”. “Havia fet algunes col·laboracions puntuals, però mai havia conduït un programa en solitari”, explica.
 
 
Darrera actualització ( Dimecres, 16 de març del 2011 02:00 )
Publicat aArticles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.