Blanca Deusdad guanya el 12è Premi Batec d'educació Amb el projecte "L’educació intercultural a les ciències socials: Una aproximació a la realitat catalana"

 

Blanca Deusdad guanya el 12è Premi Batec d'educació

Amb el projecte "L’educació intercultural a les ciències socials: Una aproximació a la realitat catalana"

INSTITUT MUNICIPAL D'EDUCACIÓ

 
El projecte "L’educació intercultural a les ciències socials: Una aproximació a la realitat catalana", de la Doctora en Sociologia Blanca Deusdad Ayala, ha estat el guanyador del 12è Premi Batec a la recerca i innovació educatives.
Blanca Deusdad (Vilanova i la Geltrú) és llicenciada en Geografia i Història en l'especialitat d'Antropologia Cultural i professora d'ensenyament secundari.

El premi Batec està dotat amb 6.000 € per al treball guanyador i la publicació de l’original. L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presidit l'acte de lliurament del premi, que ha comptat amb la conferència magistral "Valors educatius i democràcia", a càrrec de l'exconseller d'Educació i Universitat de la Generalitat, Joan Manuel del Pozo.

El premi Batec té l'objectiu de contribuir a la renovació pedagògica en els ensenyaments universitaris i no universitaris i impulsar les manifestacions educatives.

El jurat del premi Batec l'integren:

- Dra. Anna M. Gené Duch
- Dr. Joan Mateo Andrés
- Dr. Fidel Molina Luque
- Sra. Pepita Molló Llorens
- Dr. Joaquim Prats Cuevas
- Dr. Ramon Rourera Jordana
- Sr. Joan Ballesté Almacellas - Secretari

+ INFO a Paeria.esArticles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.