Celebrem #36anysserretllibres en un #recital de @MontseCastella i @LauraBorras a #llibreriaserret
Disponible en
 

videoclip 'És com un miracle'


Publicado el 1 feb. 2011

Lo segon disc de Montse Castellà (L'escriptor inexistent) va tindre com a single este tema 'És com un miracle'. La cançó conté textos de Gerard Vergés, Desideri Lombarte i Jesús M. Tibau. Amb la recent desaparició de Vergés, este vol ser el nostre petit homenatge a la seua obra i la seua persona. Gràcies Gerard per l'amistat i pel teu art. 

Celebrem #36anysserretllibres en Laura Borràs i Montse Castellà a #llibreriaserret

 

 

Laura Borràs i Castanyer (Barcelona, 1970) és especialista en teoria de la literatura i literatura comparada. És llicenciada en Filologia Catalana (1993) i doctora en filologia romànica (1997) per la Universitat de Barcelona per la tesi Formes de la follia a l'Edat Mitjana. Estudi comparat de textos literaris i representacions iconogràfiques.[1] Des de 2013 exerceix de directora de la Institució de les Lletres Catalanes.[2]

 

Montse Castellà Espuny (Tortosa, 8 de juny de 1976) és cantautora i activista social[1] amb tres discos publicats. Ha treballat i col·laborat com a periodista cultural en diaris i revistes com l'Ebre, Descobrir Catalunya, Avui, Diari de Tarragona, El Punt, Ràdio Tortosa, Imagina Ràdio o el portal digital Surtdecasa.cat. Actualment és tertuliana a 'El matí de Catalunya Ràdio'[2] amb Mònica Terribas i a 'L'illa de Robinson' a 'El PUNT Avui TV'. Ha participat com independent en llistes d'ICV.


Articles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.