20 de juliol Celebrem els #30anysSerretllibres en Genis Sinca Premi Josep Pla 2013 #Unafamiliaexemplar amb una Presentació/dinar al Matarranya!!!


 6 de juny Genís Sinca participa a la VI Jornada Literària de Cornudella de Montsant

Celebrem #30anysSerretllibres amb la Presentació/dinar d’UNA FAMÍLIA EXEMPLAR a Serret Llibres a Vallderrobres

La presentació comptarà amb la presència de Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes.

Genis Sinca Manresa, 1970. Periodista i escriptor. Premi Josep Pla 2013 amb Una família exemplar. Llicenciat en Ciències de la Informació per la UAB, especialitzat en periodisme cultural i redacció periodística. S’ha format en llargues experiències autodidactes a l’estranger: redactor al Diari d’Andorra (1994-96). Corresponsal a Itàlia (1999-2002), pel Diari Avui/COM Ràdio. Ha treballat en els programes de televisió “Afers Exteriors” de Miquel Calzada (Mikimoto – TV3), a la recerca de catalans pel món (2003-04); també a “Dutifrí” (de Xavier Sardà – Tele 5), a la recerca d’espanyols pel món. 

PREMI JOSEP PLA 2013
Una família exemplar és una sàtira hilarant, una tragicomèdia que reflexiona sobre l’ambició desmesurada que a vegades fa perdre el cap a persones enraonades, a la vegada que una crítica mordaç a les grans nissagues familiars.Una reflexió en clau irònica sobre la crisi d’identitat, que descriu el calvari d’un pare quan, enlluernat pel casament de la filla i els beneficis que la unió comportarà per a la seva nissaga, comença a descobrir que la vertadera naturalesa de la família política enfonsarà els seus plans de grandesa. #unafamiliaexemplar

Especialitzat en tècniques narratives del Nou Periodisme anglosaxó, actualment es dedica al periodisme d’investigació, amb biografies i retrats inèdits de grans personatges, científics, polítics, artistes, en diversos llibres: ”Adéu Espanya!”, 15 personatges reflexionen sobre el futur/Columna, 2005; ”L’últim republicà”, biografia d’Heribert Barrera/Columna, 2007; ”La Providència es diu Paco”, biografia de Francesc Candel/La Magrana, 2008; ”Vida secreta dels nostres metges”, retrat de quinze gegants de la medicina catalana/Angle editorial, 2009; ”Havaneres”, a la recerca de la història i els seus personatges/Columna, 2009; ”Vida secreta de nuestros médicos”, (versió castellana i ampliada del volum en català), retrat de vint gegants de la medicina espanyola/ El Aleph, 2011; ”Memòries del Dr. Biodramina”, conjuntament amb el Dr. Joan Uriach/Edicions 62, 2011. Col·labora regularment a La Vanguardia, l’Avui, El País, l’ARA i LA XARXA.

El podeu trobar a la xarxa www.genissinca.com // #unafamiliaexemplar // @genissinca // www.facebook.com/genis.sinca
 
Articles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.