Comarquesnord: L’escriptor Javier Sierra té origen morellà!!

 

L’escriptor Javier Sierra té origen morellà

 


comarquesnord.cat, Castelló
» dijous, 17 de març de 2011

L’escriptor i periodista Javier Sierra, conegut per obres com La Cena Secreta o el recent El Ángel Perdido, però també per programes televisius i radiofònics com Cuarto Milenio i Milenio 3, ha estat a Castelló promocionant el seu darrer treball. Allí, segons ha destacat la premsa provincial, ha reconegut que, a pesar d’haver nascut a Terol, la seua mare és natural de Morella i que va passar la seva adolescència a Vinaròs.

Javier Sierra és un dels autors més destacats del nou panorama literari i periodístic espanyol. Nascut a l’agost de 1971 a Terol, ja des de molt jove es va sentir fascinat pel món de la comunicació. Als dotze anys conduïa el seu propi programa radiofònic en Radio Heraldo, als setze col·laborava regularment en premsa escrita, amb divuit va ser un dels fundadors de la revista de difusió internacional Any Zero, i amb vint-i-set va accedir a l’adreça de la veterana publicació mensual Més enllà de la Ciència.

La seva precoç vocació li va portar a estudiar Ciències de la Informació a la Universitat Complutense de Madrid, i a publicar el seu primer llibre en 1995. Fins avui, és autor de tres assajos sobre enigmes de la història i de la ciència i de quatre novel·les d’èxit.

Encara així, al nostre autor molts li coneixen per les seves freqüents intervencions en radi i televisió. Va ser col·laborador del cèlebre show nocturn de Telecinco Crónicasa Marcianas (2000-2004), així com col·laborador assidu en importants programes radiofònics com a Milenio 3 (Cadena SER). La seva experiència en televisió també és àmplia, dirigint i presentant formats propis com “El otro lado de la realidad” (Telemadrid 2004) o la sèrie de documentals “El arca secreta” (Antena 3, 2007).

 
Articles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.