Comarquesnord.cat: Ferran Torrent presente “Bulevard dels Francesos”, aquest dissabte 13 de març dins del cicle "Cita a Morella", a les 20:00h. a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Morella

Ferran Torrent presente “Bulevard dels Francesos” la seua última novel·la, aquest dissabte 13 de març per primera vegada al País Valencià, dins del cicle "Cita a Morella", a les 20:00 hores a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Morella...esteu tots convidads, us hi esperem...

 


Nou “Cita a Morella” amb Ferran Torrent

____________________
comarquesnord, Morella
dijous, 4 de març de 2010

La setmana que ve es reprén el cicle “Cita a Morella” amb la presentació de l’última novel·la de Ferran Torrent, “Bulevard dels Francesos”. Este cicle de conferències té com a objectiu reflexionar i formar part d’un debat amb experts en diferents matèries. Segons l’alcalde de Morella, Ximo Puig, esta cita “converteix a Morella en un espai referent de reflexió i de cultura, que és un dels nostres objectius”.

Ferran Torrent és un dels escriptors valencians més reconeguts en l’actualitat i també col·labora com a periodista en diferents mitjans de comunicació. L’any 1994 es va proclamar vencedor del premi Sant Jordi de novel·la per “Gràcies per la propina” i va ser finalista del Premi Planeta 2004 amb “La vida en l’abisme”. La seua última novel·la, “El Bulevard dels Francesos” ens transporta a la València dels anys 60. En ella, l’autor reflexiona sobre el perill de la ideologies, el poder i la corrupció.

Cal recordar que esta és la segona conferència del cicle Cita a Morella. En l’anterior celebrada al febrer els periodistes Josep Ramoneda i Josep Martí Gómez van reflexionar sobre el moment actual de la política i el periodisme. L’acte tindrà lloc el dissabte 13 de març a les 20:00 hores a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Morella i serà la primera presentació de la novel·la en el País Valencià.
Articles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.