CURS LITERATURA EBRENCA ACTUAL A LA UETE-URV, al bloc del Emigdi Subirats

 

 

 
 A les fotografies Vicent Pellicer i Manuel Pérez Bonfill
estandards de la narrativa i la poesia ebrenca actual.
L'apunt d'avui l'hem extret del bloc Fira literària Joan Cid i Mulet. Properament donarem més detalls sobre aquest curs d'estiu literari de la UETE-URV que enguany tractarà sobre la literatura ebrenca actual.Dins del marc dels cursos organitzats per la Universitat Rovira i Virgili a les Terres de l'Ebre (UETE) es durà a terme per tercer any consecutiu uns curs sobre literatura a la nostra població de Jesús. Aquest any el curs tracta específicament sobre Literatura ebrenca actual.
 
El curs està coordinat per Montserrat Corretger, professora del Departament de Filologia Catalana de la URV i dirigit per Emigdi Subirats, professor d'anglès i alemany, escriptor i crític literari.
 
Els curs es durà a terme els dies 20, 21 i 22 de juliol a la Sala Jordi Brull de l'EMD de Jesús.
 
Les inscripcions encara resten obertes i us animem a totes i tots a participar d'aquest curs que esdevindrà sens dubte una nova oportunitat d'aproximar-nos als i les nostres escriptors i escriptores més prolífics i actius de l'actualitat.
 
A més dins el programa del curs es tractaran aspectes com ara la difusió de la literatura ebrenca o les infraestructures culturals al territori.
 
El curs compta amb el suport del Consell Comarcal del Baix Ebre (977 445308) i de l'EMD de Jesús (977500735) que donen beques a aquells alumnes que ho sol·licitin.Articles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.