David Martí Martinez amb el seu llibre, "La Revolución Interior" de Ediciones URANO, a L'ofici de viure, el programa programa de psicologia pràctica i nova espiritualitat, de Catalunya Ràdio


L'ofici de viure Amb Gaspar Hernández Horari d'emissió: de dilluns a divendres, de 20.00 a 21.00 hores "L'ofici de viure" és un programa de psicologia pràctica i nova espiritualitat. Ofereix eines als oients per aconseguir més benestar emocional. Va tancar la temporada passada amb 52.000 oients, segons l'últim EGM, gairebé triplicant la xifra d'oients amb què va arrencar, onze mesos abans. Aquesta temporada, a banda dels més de quaranta psicòlegs habituals, s'hi incorporen l'antropòleg Josep Maria Fericgla i el guionista i autor de més de 40 llibres de creixement personal Francesc Miralles. També es potencien les seccions d'Àlex Rovira, autor de La bona sort, els "Mails d'amor" amb Jordi Llavina i l'espai diari de meditació amb el monjo budista Ricard Rotllan. El juliol passat més de 2.300 persones van assistir al Fòrum a la Primera Meditació Global de Catalunya organitzada per "L'ofici de viure". Ens podeu fer arribar els vostres dubtes o aportacions al Servei d'Atenció a l'Oient, al nostre correu electrònic viure@catradio.cat, i al contestador del programa (93 209 21 62). També podeu opinar sobre el tema que tractem durant l'emissió del programa a través de la pàgina web de l'En Directe. Escolta els espais emessos fins ara: · 1 minut de meditació · Mails d'amor amb Jordi Llavina · Quadern de notes d'Àlex Rovira i recupera també tots els programes de la temporada passada: http://www.catradio.cat/reproductor/audio.htm?ID=290829 a mes de poder escoltar el programa on surt l'entrevista al David Martí Martinez al... http://www.catradio.cat/reproductor/audio.htm?ID=290829
Articles relacionats


comentaris
5 - Asun;
3 de març de 2009, 18.10 h
Como prometí, una vez leido tu libro, hola.

Sigo diciendo y opinando lo mismo que al principio de la lectura del mismo. Emocionante.Como referente, ideal, también para regalar a gente que te importa.

Un abrazo

Asun

4 - David Martí Martínez;
11 de març de 2009, 13.53 h
Hola Asun,

Tal como decía Julio Cortázar, "es inconcebible una revolución que no desemboque en la alegría". Y me alegra que estés disfrutando de la tuya.

Muchas gracias por tus palabras.

Abrazos,

David Martí Martínez

3 - Asun;
9 de gener de 2009, 23.16 h
Otra vez aquí, David.
Sí hay que leerlo rapidito. Luego, ya situada/o releerlo a medida de las necesidades emocionales del dia a dia (que son muchas) buscar esa parte o página concreta en la que hallarás ese apoyo que estás buscando.

Un abrazo también para tí

Asun.

2 - Asun;
8 de gener de 2009, 17.24 h
Hola David .
Hace unos pocos dias que he empezado a leer tu libro.
Me gusta. Es fácil de entender y no se hace pesada su lectura. Además me han sorprendido gratamente unas cuantas cosas. Cuando lo termine, volveré a escribirte.
Ah! Creo que un buen lugar para él, es tenerlo encima de la mesilla de noche, bien amano.

Saludos

1 - David Martí Martínez;
9 de gener de 2009, 18.03 h
Hola Asun, en primer lugar gracias por tus comentarios.

Estaré encantado de recibir noticias tuyas durante o después de terminar el libro.

Permíteme una recomendación: no tengas prisa por terminarlo. Verás cómo lo saborearás mejor si vas despacio, leyendo sólo en los momentos que te apetezca realmente.

Un abrazo,

David Martí Martínez5 |10 |20 |Tots
1


comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.