Demà 6 de maig la tremenda Clàudia Bussé firmarà "No t’oblidis d’escriure’m" (Edicions Tremendes)​ #Firaliteraria de 10h fins les 19h a #LlibreriaSerret​


Clàudia Bussé · entrevista i gira               


Edicions Tremendes
                                       
   

Fa uns dies El Punt Avui va entrevistar a la tremenda Clàudia Bussé a la Context Llibreria Cafè de Girona.

Clicka a sota per llegir aquesta fantàstica entrevista a la jove autora

http://www.edicionstremendes.com/claudia-busse-%C2%B7-entrevista-i-gira/
 

Demà diumenge 6 de maig d’Ares del Maestrat anirem al cor del Matarranya, a la Fira de la literatura a la Llibreria Serret de Valderrobres.

Si heu viatjat algun cop a Valderrobres o per algun dels bonic pobles del Matarranya i no heu passat mai per la Llibreria Serret us heu perdut un dels espectacles més grans del món natural, el frontman que regenta la llibreria: l’Octavi Serret.

Aquesta bèstia dels llibres no us deixarà indiferent. La seva passió per les pàgines encuaderandes plenes de paraules és digne de veure en directe.

De les 10h fins les 19h la tremenda Clàudia Bussé estarà signant la seva novel·la No t’oblidis d’escriure’m a la #llibreriaSerret. Serà molt emocionant està tant a prop d’un dels escenaris que surt al llibre, on el seu besavi va estar lluitant a la Guerra Civil Espanyola. Serà molt emocionant està tant a prop d’un dels escenaris que surt al llibre, (Xerta, #Terresdelebre ) on el seu besavi va estar lluitant a la #GuerraCivilEspanyola

 Articles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.