Dissabte 11 d'agost, Amb Gaspar Hernàndez i Jordi Llavina: "Nit de les emocions" a l’Hotel Consolación

                                                

http://www.consolacion.com.es/          http://www.serretllibres.com/Nit de les emocions, a l’Hotel Consolación

Amb Gaspar Hernàndez i Jordi Llavina

    Aquest dissabte, 11 d’agost, nit de Sant Llorenç, us proposem el següent programa per presentar el llibre de Gaspar Hernandez de la mà de Jordi Llavina.

Programa


Dissabte 12.30 a 14.00h - Firma d’exemplars de l’última novel·la de Gaspar Hernàndez  La dona que no sabia plorarhttps://www.grup62.cat/llibre-la-dona-que-no-sabia-plorar/265750  (Columna Edicions) a la Llibreria Serret www.serretllibres.com

Nit de les emocions, a l’Hotel Consolación

Amb Gaspar Hernàndez i Jordi Llavina


20:00h

    Abans del sopar, La paraula, la poesia, l’emoció, a càrrec de Jordi Llavina. A partir d’alguns poemes cèlebres de la història de la literatura, l’autor farà un repàs a diverses emocions: tristesa, ira, malenconia, goig, alegria, buidor... (20 minuts).

    Tot seguit, presentació comentada de la novel·la La dona que no sabia plorar, de Gaspar Hernàndez. ¿Què passa quan una persona és incapaç de plorar? ¿Què hi ha darrere aquesta incapacitat? Hernàndez ens endinsi en el cas d’una reconeguda sexòloga que, en la ficció, té algunes emocions amagades, que no han deixat mai de bloquejar-la (25 minuts).

SOPAR

    Després del sopar, us proposem un recital breu de poemes a la llum dels estels i / o una meditació a l’abric de la nit. Fi de festa amb conversa entre tots els assistents.  

Gaspar Hernàndez https://www.grup62.cat/autor/gaspar-hernandez/000029603 és periodista i escriptor. Presenta el programa L'ofici de viure, a Catalunya Ràdio i TV3. http://www.ccma.cat/catradio/lofici-de-viure/ L'ofici de viure ha guanyat el premi Ciutat de Barcelona per la seva “innovació i rigor”, en paraules del jurat. I la versió televisiva de TV3, ha guanyat el premi Zàpping, pels valors que transmet.

Com a escriptor, Gaspar Hernàndez ha guanyat el premi Josep Pla per la novel·la El silenci (Destino). També ha publicat La Terapeuta (Columna), i el dietari espiritual No sóc d'aquest món (Edicions B). La seva última novel·la és La dona que no sabia plorar (Columna)Jordi Llavina Murgadas https://es.wikipedia.org/wiki/Jordi_Llavina (Gelida, 1968) és llicenciat en filologia catalana per la UB. Ha treballat en el món editorial, en l’ensenyament i, durant vint anys, ha exercit com a periodista cultural (Catalunya Ràdio, La Vanguardia, TV3, Sàpiens, El Punt Avui...). Va presentar durant cinc anys i mig el programa de llibres diari Fum d’estampa, a l’extinta Catalunya Cultura. L’any 2014 va ser comissari de l’Any Vinyoli.   

Ha publicat una vintena de llibres, entre els quals els de poemes Vetlla (Premi Vicent Andrés Estellés i Premi de la Crítica), Contrada, Matí de la mort i Ermita.

 
 


Articles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.