Dissabte 24 de febrer, Miquel Esteve mos presenta ‘No deixis de mirar al cel’ (Columna). Una història amb aires de novel·la negra...www.illadelsllibres.com/llista-principals-novetats-dautors-catalans-2018/

La llista amb les principals novetats d’autors catalans del 2018

Blanca Busquets, Màrius Serra, Najat El Hachmi Carme Riera, Miquel Esteve, Pilar Rahola, Albert Villaró, Pep Puig, Gaspar Hernàndez publiquen novetat en català abans de Sant Jordi.  (La llista s’ampliarà….)

Blanca Busquets, Miquel Esteve, Narcís Comadira, Sebastià Alzamora i  Víctor Garcia Tur al gener

Miquel Esteve publica  la novel·la ‘No deixis de mirar al cel’  (Columna). Una història amb aires de novel·la negra arran de la investigació de la aparició d’un cadàver en un banc.

La investigació la farà un singular detectiu dels mossos d’Esquadra que es comporta com si fos un clàssic dels llibres o les pel·lícules del gènere i que està obsessionat per trobar un cas que el consagri en la seva carrera. També hi ha una secretària judicial, l’Ester, que té la capacitat de parlar amb els morts en el darrer alè de vida. El cadàver té una nota escrita a la boca: “no deixis de mirar al cel”, i la targeta d’una agència matrimonial: Nirvana.

LLEGIR +  www.illadelsllibres.com/llista-principals-novetats-dautors-catalans-2018/Articles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.