Diumenge 1D: Joaquim Molina ens presenta “Tast d'estrelles”, una de les apostes de @ColumnaEdicions per aquesta tardor.

 


Tast d'estrelles

Joaquim Molina

Joaquim Molina (Barcelona, 1966) és traductor i professor. “La rosa entre els llops” és la seva primera incursió en el món literari i l’acció passa a Vall-de-roures com eix d’un repàs d’història ambientada en l’antiga corona d’Aragó.

https://www.grup62.cat/autor/joaquim-molina/000043343

 

Editorial: Columna Edicions

Temàtica: Novel·la contemporània | General novel·la

Col·lecció: Clàssica

Nombre de pàgines: 512

 

Una dona amb prou força i determinació per muntar un imperi del cava. Uns secrets familiars que emmetzinaran una família.

 

Sinopsis

Som a l’any 1982 i a en Josep Maria li acaben d’anunciar que la seva mare, Francisca Ricou, ha mort. Era una dona implacable que amb mà de ferro va ser capaç de crear i conduir un imperi del cava. Una misteriosa carta, del que sembla un antic xantatge, durà en Josep Maria a remenar en el passat familiar mentre brega amb un present complicat.

 

L’any 1934, unes amenaces de mort a la família Raventós (grans del cava) enrareix l’ambient en un Sant Sadurní d’Anoia que comença a viure l’esclat comunista i anarquista. La Francisca viu amb el seu pare, un alcohòlic que la maltracta i que no és capaç de tirar endavant la seva propietat. Malviuen venent el seu raïm als grans, però ella té un somni, ella vol fer el seu propi cava i està decidida a aconseguir-ho.
www.serretllibres.com/cataleg/autor/joaquim-molina


 
Articles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.