El llibreter de Vall-de-roures, Octavi Serret, Premi Nacional de Cultura

El llibreter de Vall-de-roures, Octavi Serret, Premi Nacional de Cultura
notícies:www.llibresebrencs.org

Vilaweb publica que Bienve Moya, en la categoria de Cultura popular, la Fundació Vila Casas, en la disciplina de Patrimoni cultural, Eudald Carbonell, en la de Pensament i Cultura científica i Octavi Serret per la Projecció social de la llengua catalana han estat reconeguts avui amb els Premis Nacionals de Cultura. Aquest és el primer any que el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts concedeix els premis, a proposta d'un jurat format per 24 membres.El jurat ha distingit a Octavi Serret per la seva 'tasca com a llibreter'.

Els premis es lliuraran el 3 d'octubre a l'Auditori Enric Granados de Lleida. Enguany també han rebut el Premi Nacional de Cultura el crític d'arquitectura Josep Quetglas, l'artista Francesc Torres, el dissenyador Enric Jardí, el músic Jordi Savall, la vídeoartista Núria Font, l'actor Francesc Orella i l'Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC).

Des de Llibresebrencs.org volem felicitar l'Octavi donant-li l'enhorabona pel premi. Un premi més que merescut per la teua tasca, per la teua manera de ser i per com portes la teua passió pels llibres.

Image
Articles relacionats


comentaris
2 - Glòria Fandos
20 de juliol de 2009, 15.47 h
Enhorabona Octavi, et mereixes aquest premi i més, Premi Nacional de Cultura, felicitats de tot cor. També molt encertat el nou canvi del teu Bloc, molt modern, m'agrada molt. Gràcies pel suport que tinc del bloc, de poder participar, i les oportunitats literàries i personals que m'ha proporcionat. En davant. El camí és llarg...

Molt cordialment, ens veiem i salut.

Glòria

1 - josep
20 de juliol de 2009, 10.25 h
De vegades els reconeixements institucionals l'encerten de ple i saben trobar qui pica pedra amb eficiència i criteri. Salut., mega-ascla!5 |10 |20 |Tots
1


comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.