El proper diumenge, 30 de maig, el Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l'Ebre, realitzarà una Jornada de Portes Obertes a tots els centres d'interpretació.


El proper diumenge, 30 de maig, el Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l'Ebre (COMEBE) realitzarà una Jornada de Portes Obertes a tots els centres d'interpretació.

Amb aquesta iniciativa, el COMEBE vol incrementar les possibilitats de difusió dels espais interpretatius, tant pel què fa al públic del territori, com pel què fa al turisme de proximitat.
La Jornada també suposarà una bona oportunitat per conèixer el centre "Soldats a les trinxeres" de Vilalba dels Arcs, el qual no disposa d'horari d'obertura i tan sols és visitable si s'ha concertat el servei de guiatge. L'horari d'obertura, per aquest diumenge, de tots els centres serà d'11 a 14h.
La programació d'activitats del COMEBE per al 2010 preveu que aquestes Jornades es realitzin l'últim diumenge de cada mes i que, a partir de juny, es complementin amb la possibilitat d'una ruta guiada gratuïta per alguns dels espais més emblemàtics de la Batalla de l'Ebre. 
Per a més informació i reserves contacteu a través de l'adreça info@batallaebre.org, o bé truqueu al número de telèfon 977.421.528.


Articles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.