El violinista celest: Taller d'Escriptura a Proa Espais.

 
Bloc sobre literatura i art de Xulio Ricardo Trigo


Taller d'Escriptura a Proa Espais.
xrtrigo | dilluns, 13 de setembre de 2010 | 21:12hL’amiga Mireia Ramos, exllibretera i estudiosa del fet d’escriure, ha decidit posar tota la seva saviesa a disposició d’aquells que volen aprofundir en les tècniques d’escriptura.

Com que al Violinista li ha semblat interessant, us deixa aquí un resum de l’activitat. Però si voleu saber méspodeu anar al PDF adjunt...


Taller d'escriptura: Llegir i escriure per a sobreviure

Si sempre has llegit, per què no escriure?

Sempre has llegit, però mai t’has atrevit a escriure. Tots tenim més coneixement sobre tècnica literària del que ens pensem. Per què no començar a escriure els nostres propis relats? Com ho fan els autors que ens agraden? En aquest taller treballarem durant les classes i a casa. Ens llegirem els uns als altres i a través dels textos propis i dels companys anirem aprenent. No importa el bagatge que tinguis, si eres de novel·la negra o t’agrada més la històrica. Fins si tot si no has llegit res tens una gran base de coneixements literaris ja que tots som receptors i contadors d’històries en la nostra vida quotidiana. 

Partim d’una eina comuna que tenim sempre esmolada: la paraula. Ja que hi ha moltes coses que uns sabem i altres no, la part teòrica l’adaptarem sempre al grup. Arran d’una pregunta ens posem a treballar: quins relats tenim dins nostre?

Horari 1: dimarts i dijous de 10 a 12, del 5 d?octubre al 16 de desembre (40 hores/20 sessions, 200e (possibilitat de pagament fraccionat)
Horari 2: divendres tarda (20 hores-10 sessions, 100e)
Horari 3: dissabtes matí (20 hores-10 sessions, 100e)
 
Articles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.