En marxa Liberdrac, el portal de venda de llibres digitals de les llibreries

 

En marxa Liberdrac, el portal de venda de llibres digitals de les llibreries

Moment de la presentació de Liberdrac als mitjans, a la seu de la Institució de les Lletres Catalanes.

El Gremi de Llibreters de Catalunya ha presentat recentment Liberdrac, un portal de venda de llibres digitals que ofereix una àmplia oferta de títols en català i castellà i, properament, també en anglès, tant de fons com les últimes novetats. Es tracta d'una experiència col·laborativa, inèdita a l'Estat i en el sector, impulsada pel Gremi per a posicionar-se en el negoci digital del llibre i que representa “una aposta estratègica per a obrir una finestra als nous models de lectura”, en paraules d'Antoni Daura, president del Gremi.

Tecnologia punta, una imatge potent de marca i un ampli catàleg són els tres actius que permetran aconseguir resultats de venda i de promoció del llibre digital des des les llibreries. Liberdrac vol ser una eina per accelerar la presència del llibre digital i fer-ho amb un valor afegit que només aporten les llibreries com a professionals del llibre: la seva capacitat de prescripció i de servei gràcies a la proximitat amb el lector.

La gestió compartida de les quaranta llibreries que engeguen el projecte els aporta sinèrgies com ara l’optimització de costos i la millora de l’eficiència del servei, qualitats imprescindibles per a ser competitius. D'aquesta manera, les petites llibreries tenen possibilitat d'accedir a un nou mercat i a les grans se’ls redueixen costos. La voluntat de ser competitius obre Liberdrac a plantejar-se escenaris de creixement, tant de l’oferta –es negocia amb diversos distribuïdors per fer-la més gran–, com dels socis participants –de Catalunya a l’Estat i al món–. Pel que fa al fons editorial en llengua catalana, Liberdrac aspira a ser-ne el principal referent.

Liberdrac vol obtenir un ràpid posicionament a Internet, per això incorpora un mòdul social amb connexió a Facebook i Twitter. Amb un ús àgil i intuïtiu, el portal està pensat per facilitar la compra i la lectura als usuaris. Prova d'això són l'opció de llegir des de qualsevol dispositiu sense baixar-se cap programa, la possibilitat de descàrrega o de lectura en el núvol o el sistema one-click-payment (pagament en un sol clic), que permet comprar els llibres sense haver d'entrar les dades cada vegada.

L’aposta estratègica que és Liberdrac es completa amb un e-reader de tecnologia d’última generació, que el públic trobarà a la seva llibreria. Liberdrac pren el compromís d’actualitzar contínuament tant l’e-readercom les seves prestacions. Dispositiu tàctil, diccionaris en català, anglès i castellà, cerca dins el text, connexió wi-fi…un seguit de prestacions avançades per ser competitius des del portal fins al lector.

Clipping-Notícies publicades sobre Liberdrac

 
Articles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.