Espais de la Batalla de l’Ebre 2.0

 

Espais de la Batalla de l’Ebre 2.0

El COMEBE estrena un nou apartat de subscripció a la pàgina web (www.batallaebre.org) amb l’objectiu d’afavorir el seguiment de les activitats programades i potenciar el coneixement dels Espais de la Batalla de l’Ebre. 

Gairebé un any després d’haver posat en funcionament el “facebook” dels Espais de la Batalla de l’Ebre, el COMEBE fa un pas més en la seva aposta per consolidar la presència a les xarxes socials amb l’estrena d’un nou apartat de subscripció al seu lloc web: “e-butlletí”.

En aquest nou apartat, els usuaris podran visualitzar tot l’històric d’actes realitzats, a més de poder-s’hi subscriure per a rebre tota la informació vinculada al projecte i fer el seguiment de les activitats programades.

D’aquesta manera, el Consorci posa a l’abast de totes les persones interessades una eina de subscripció digital que permetrà afavorir una millor interacció amb els seus usuaris, alhora que se’n potencia la participació i el seu coneixement. A més a més, també s’hi han incorporat enllaços que interrelacionen les xarxes socials i la pàgina web a fi d’incrementar el nombre de visites, i possibilitar l’accés a continguts 2.0 com ara: vídeos, fotografies i notícies relacionades amb el context històric de la Guerra Civil espanyola.   

 
Articles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.