Festa presentació Paraules d'amor pel Jesús Mª Tibau...Un dels protagonistes!!

 

Festa presentació Paraules d'amor

 


7 d'abril. No és un dia com un altre per molts motius. Vaig a Barcelona a la festa de presentació del llibre Paraules d'amor on col·laboro amb100 autors/es més.
Arribo amb temps. Passejada per diverses llibreries. A l'entrada, les mateixes piles de llibres a tot arreu. Us ha arribat I un cop de vent els despentina? No. No. Sí, dos exemplars, posats de canto, gairebé invisibles. Habitual decepció quan visito la capital recent distribuït un nou llibre. A la Catalònia sí, se'n veuen uns quants; hi presento el llibre el 13 d'abril, de la mà de Matthew Tree. Trobo algun llibre més de Cossetània, no gaires, com ara l'últim de la Francesca Aliern.

Practico una mica de bookcrossing barceloní (ja us ho explicaré). Baixo Laietana avall, sol enmig el riu de gent, unes amb tirants, altres amb jaqueta i mocador al coll; coses del temps. Arribo puntual al Palau de Mar a les 18.55. A la porta veig arribar el Víctor Amela i la Roser Amills, mudats, accelerats. Esbufeguen. "Fem tard, fem tard, una entrevista en directe i fem tard!". Em recorden el conill de l'Alícia (la del País de les Meravelles, vull dir). "Però tu arribes massa aviat, la festa no comença fins les set i mitja!" Surto al carrer, m'assec a un banc. Bado. Llegeixo un parell de contes de Joan Todó.

Veig arribar el Josep Igual i la seva dona Marian. Amics, habituals companys d'actes literaris ebrencs i, avui, barcelonins. Després, bany de vips. Foto amb el llibre, el Víctor i la Roser, desfilada de famosos i famoses. Terrasa amb vistes al port, a Barcelona, al capvespre. Cava? Mojitos? Suc, després he de conduir. Barreja d'emocions: em sento mig protagonista, mig espectador. Una mica peix fora de l'aigua. Voldria parlar amb tothom, però m'arrecero a la fidel i agradable companyia de la Marian i el Josep.

Cau la llum. Surten cambrers i cambreres amb plats més sòlids. Paraules d'amor fara via per Sant Jordi, segur. Enmig de tanta gent important, m'emociona sentir el petó del meu fill per telèfon i recordar la tendra, llarga, abraçada d'aquest matí, amb copets a la l'espatlla inclosos. Més fotos al meu altre blog. Al facebook de Paraules d'amor, en un parell de galeries de fotos.
 
Articles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.