Francesc Miralles presenta #contespertenirvalor amb la participació dels alumnes de català del IES MATARRANYA

 

Contes per tenir valor

Álex Rovira | Francesc Miralles

 

Editorial: Estrella Polar

Temàtica: Infantil | De 9 a 12 anys

Col·lecció: Contes

Traductor: Maria Llopis Freixas

Nombre de pàgines: 176

 

 

El dissabte 18 de desembre, a les 17h. Tertúlia-col·loqui amb Francesc Miralles, a #CaminsSerret per presentar el llibre nou de valors amb la participació dels alumnes de català del IES Matarranya del Taller d'escriptura sobre el llibre “Pulsacions” que va publicar l’autor amb Javier Ruescas. 

 

35 històries per empoderar-te i superar les adversitats

Com a constructors del futur, infants i adults tenim a les mans un gran poder, però també una gran responsabilitat, com els superherois. Per donar forma a la nostra vida i al nou món que ens espera, cal despertar el coratge que procedeix de l'autoconeixement de les pròpies fortaleses.

Per a això, aquest nou recull de contes treballa la resiliència —l'art de navegar per les dificultats—, el pensament creatiu i el conreu de relacions nutritives, entre molts altres conceptes que ens ajuden a tenir valor. 35 històries inspiradores, amb les seves respectives reflexions, per superar-nos dia a dia en l'apassionant aventura de viure.

 

SOBRE ELS AUTORS DE CONTES PER TENIR VALOR

© Archivo del autor© Jordi March

Álex Rovira

Àlex Rovira va néixer a Barcelona el 1969. És empresari, escriptor, economista, conferenciant internacional i consultor. Ha venut prop de vuit milions d’exemplars dels seus llibres a tot el món i ha arribat diverses vegades al primer lloc de les llistes de vendes. La bona sort, un dels seus llibres més importants i la seva obra de més impacte internacional, editada en quaranta-dues llengües, va tenir un èxit sense precedents a la literatura de...

LLEGIR-NE MÉS 

 

Francesc Miralles

Francesc Miralles (Barcelona, 1968) és llicenciat en filologia alemanya i periodista especialitzat en psicologia i espiritualitat. Després d'escriure dos estudis sobre Franz Kafka (2000) i Hermann Hesse (2001) per al públic escolar, va decidir dedicar-se a la narrativa. En un llarg viatge per l'Índia va escriure Perdut a Bombai (2001) i l'any següent va guanyar el Premi Gran Angular de Literatura Juvenil amb el llibre Un haiku per a l'Alícia. ...

LLEGIR-NE MÉS 

 

Articles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.