Il.lusions i Incerteses, la primera novel·la col·lectiva en català que es va convocar des del Serret Bloc i es va editar March Editor. és presente dijous 14 d'octubre a la Bertrand





 Il.lusions i Incerteses, la primera novel·la col·lectiva en català que es va convocar des del Serret Bloc i es va editar March Editor. és presente dijous 14 d'octubre a la llibreria Bertrand de Barcelona, amb Regina Bladé, Juanma Garcia, Mª Lluïsa Gascón, Elisabeth Martí, Montserrat Medalla, Carles Mongio, Carme Serret, Jaume Silvestre, i el ja conegut i consagrat Silvestre Hernàndez,..NO HI POEU FALTAR!!!


¿Coneixeu la història de "Il·lusions i incerteses"? És la primera novel·la col·lectiva en català que es va convocar des del Serret Bloc i es va editar March Editor. 
Regina Bladé, Juanma Garcia, Mª Lluïsa Gascón, Elisabeth Martí, Montserrat Medalla, Carles Mongio, Carme Serret, Jaume Silvestre, i el ja conegut i consagrat Silvestre Hernàndez, són els nou escriptors que han acceptat el repte i han escomès l’aventura d’una obra en comú, una novel·la col·lectiva.
El dijous 14 presentem el libro amb la presència dels autors del llibre!
Més informació: http://www.serretllibres.com/autorsebrencs/etiqueta/march/pagina/2

¿Conocéis la historia de "Il·lusions i incerteses"? Es la primera novela colectiva en catalán convocada por Serret Bloc i editada por la March Editor.
Regina Bladé, Juanma Garcia, Mª Lluïsa Gascón, Elisabeth Martí, Montserrat Medalla, Carles Mongio, Carme Serret, Jaume Silvestre, i el autor consagrado Silvestre Hernàndez, son los nueve escritores que han aceptado el reto y han asumido la aventura de hacer una obra en común, una novela colectiva.
Más información: http://www.serretllibres.com/autorsebrencs/etiqueta/march/pagina/2

 
Articles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.