Jesús Mª Tibau i la seua IV Fira Literària Joan Cid i Mulet

 


IV Fira Literària Joan Cid i Mulet

 

El cap de setmana passat hem viscut la IV Fira Literària Joan Cid i Mulet a Jesús. Quatre anys en què he pogut veure com creix, com es consolida, com agafa força i va deixant un rastre de fets consolidats al seu darrere, com la reedició de l'obra de Joan Cid i Mulet o el curs d'estiu de la URV, per exemple. Fa pocs dies també hem pogut comprovar que iniciatives sorgides durant la Fira, com la que va sol.licitar de forma entusiasta i emotiva Manel Ollé l'any passat, han aconseguit el seu objectiu; parlo de la Creu de Sant Jordi per a Manuel Pérez Bonfill.

Enguany molts dels actes han estat dedicats a la personat homenatjada, que s'ha cansat (segur que no) de mostrar el seu agraïment davant de tants mostres d'admiració i estima. Per exemple, Petròpolis ha editat un llibre d'homenatge a Gerard Vergés,Jo sóc aquell que em dic Gerard, que només pretén posar per escrit les sensacions que ha despertat l'autor a diverses persones entre les quals em trobo. Podeu veure la presentació electrònica al blog de Petròpolis.

Durant la Fira també ha rebut un merescut homenat el llibreter Octavi Serret, que des de Vall-de-roures va rebre l'any passat el Premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

A més, multitud d'actes carregats d'emoció que posen el llistó molt alt de cara a l'any vinent.

Felicitats.

Trobareu més informació a:

Blog de la Fira
Sensacions de l'Emigdi Subirats (123)
 
Articles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.