Demà 18Maig @JordiCampoy, productor musical, presenta #Lanoiadelvioloncel @columnaedicions en un mini-concert a "Horno-cafetería CASALDUC'

Booktrailer de la novel·la La noia del Violoncel, de Jordi Campoy.

Des que treballa a Ten Productions, ha col•laborat en centenars d’àlbums per artistes i desenes de programes de televisió.

L’any 2012 va treballar com a pianista al musical Cop de Rock (Dagoll Dagom), que va estar sis mesos en cartellera al Teatre Victòria de Barcelona. jordicampoy.com/productor-musical/


 

 


Jordi Campoy, l’autor de “LA NOIA DEL VIOLONCEL”, oferirà un mini-concert de piano a la Cafeteria Casalduc, de 12:30h a 13:30h, en una presentació musicada mentres el també escriptor Francesc Miralles, llegirà fragments d’aquesta obra plena de música que passa entre Londres i Barcelona.

 

Horno Cafetería Casalduc S L

Av. Hispanidad, 23, 44580 Valderrobres, Teruel

978 85 00 70

https://g.co/kgs/qUR3ie

 

JORDI CAMPOY, que ha enlluernat les lletres catalanes amb aquesta novel·la amb reminiscències a Kundera i Julian Barnes, és productor de O.T. i de part de La Marató de TV3”, a més d’amic íntim de Manu Guix i un músic extraordinari.

Es la nova aposta de Columna que va per la segona edició i firmarà ex per tots vatres, aquest dissabte 18 de maig, de 13:30h a 14:30 a llibreria Serret.

Articles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.