Jordi Pijoan-Lopez, ens presente la segona part de les aventures d'Enric Soteras, "Sang Culé", ja està a punt per sortir al mercat a principis de novembre.

Sang Culé, la segona part de les aventures d'Enric Soteras, ja està a punt per sortir al mercat a principis de novembre. De moment, us passem la portada i us fem cinc cèntims amb la sinopsi del llibre.

Aquesta vegada, assassinats en la més alta directiva del Barça.

Sang Culé: a les llibreries a novembre

Que el Barça és la institució més important de Catalunya no és cap secret per a ningú. Essent més que un club, l’entitat va més enllà de l’àmbit esportiu i mou fortunes, destil·la poder, és fira d’ambicions, marca el pas dels polítics, belluga passions i manipula l’opinió pública.

El detectiu Espartac Garcés i el seu company, el MulatoValdés, són contractats pels serveis de seguretat del club blaugrana per investigar qui està darrere de la mort violenta de... diguem que d’un alt directiu de l’entitat. Tanmateix, hauran de dur a terme les seves investigacions amb el major secretisme i el mínim d’escrúpols possibles. Res no pot fer-se públic fins que no se solucionin alguns afers delicadíssims, cosa ben complicada si entremig es creuen una periodista bocamolla, un monjo pederasta, un hooligan bordegàs, un mànager amb ànsies de fer triomfar el seu pupil, un polític de segon ordre però ambiciós, d’altres polítics de més volada però igualment incompetents i corruptes, i molta més gent que es complica la vida en aquesta història.

Segon lliurament de Tu no m’estimes (http://tunomestimes.blogspot.com/), Sang Culé dóna continuïtat a les aventuresque els seus personatges van iniciar quatre anys abans, araimmergint-se encara més al fons de les tèrboles aigües del’oasi català.Articles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.