La ciutat dels somriures del Martí Gironell, publicat per Cossetania Edicions, es publique dins la col.lecció "La Butxaca"

La ciutat dels somriures

Autor: Martí Gironell

Martí Gironell (Besalú, 1971). Periodista i llicenciat en Filologia Anglesa. Als 14 anys ja combinava la feina de guia a l'oficina de turisme del seu poble amb programes a Ràdio Besalú. Això el va portar uns anys més tard a Ràdio Olot, a RAC 105 i a Catalunya Ràdio. A la televisió, on treballa als serveis informatius de TV3, hi va entrar el 2001 per presentar l'En directe. Col·labora al diari El Punt i ha publicat el llibre La ciutat dels somriures. Històries de supervivència a Bombai.

 

Martí Gironell va escriure La ciutat dels somnriures fruit de les experiències viscudes i de les persones conegudes en dos viatges consecutius a Bombai.

Text de contraportada

El lector és testimoni de la lluita dels treballadors d’una ONG que s’esforcen per donar un futur més digne als dos col·lectius més desvalguts, però, alhora, pilars bàsics de qualsevol societat, la de l’Índia inclosa: els nens i les dones. I de l’altra, dels esforços que han de fer tant aquestes criatures com aquestes dones per gestionar un present que els pugui garantir un futur.
Articles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.