L'Arbreda Ebrenca, el llibre col.lectiu del Serret Bloc, publicat per March Editor

 Amb aquest llibre, el qual podríem significar com a tercer d’una col·lecció incipient però amb futur, volem continuar donant forma als pensaments i tot allò que significa pels autors i autores que ens aporten els seus treballs i les seves vivències relacionats, sempre amb un territori i com a eix vertebradó, amb lo riu Ebre.

 

En aquest cas i sumant-nos tots: escriptors, organitzadors, i un cop més en Octavi Serret, nosaltres com a Editorial hem emmotllat el treball de moltes persones amb una forta il·lusió en donar a conèixerla trobada d’autors ebrencs al Matarranya. I salvant que en cas de ser un autor no pròpiament dit del territori, però si relacionat d’una o altra forma, o si més no entregat de cor al que representa el mot “ebrenc”.

 

Si varem iniciar el recorregut amb: lletres de casa, antologia de poetes ebrencs al Serretblog i el següent fou: il·lusions i incerteses, primera novel·la col·lectiva en català convocada al Serretblog, ara amb: l’arbreda ebrenca, recull de relats, pretenem oferir-vos un llibre on, 55 autors i autores de l’Ebre, us ofereixen els seus escrits, en forma de narrativa, poemes, contes i fins i tot un haikú. El que vol representar uns sentiments per una terra que a ningú deixa indiferent.

 

En aquest cinquè any de convocatòria volem felicitar als organitzadors per l’iniciativa i la possibilitat de que tants escriptors puguin participar-hi i entre tots haurem de pensar en millorar per propers anys, el contingut i si més no la filosofia d’aquestes trobades, però d’això ja tindrem temps per afrontar-ho.

 

Que gaudeixin d’aquesta obra i que aquests escriptors i escriptores ens sedueixin amb els seus escrits i nosaltres, entre tots, el que volem fer és donar forma a aquests llibres, i que com molt bé va dir en el seu dia, Artur Quintana, es converteixin poc a poc en la col·lecció:  paraula ebrenca.

 

March Editor

 
Articles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.