"Les Bruixes d'Arnes" de David Martí, supervendes a Catalunya i a la llibreria Serret
L'èxit del David Martí amb el seu llibre "Les Bruixes d'Arnes", no te precedents a les Terres de l'Ebre, solament amb una setmana aconsegueix estar amb la llista dels més venuts de Catalunya.
"Les Bruixes d'Arnes"...soc un privilegiat...jo vaig tindre la sort de escoltar el primer capitol de les mans/veu del seu autor...el David, un dia força mogut a Arnes, com és la festa de la mel, va voler donar-me a coneixer els primer paràgraf d'una novel.la excepcional...on el paisatje, el terriori, la màgia, els sentiments, l'aventura i les nostres arrels, es barreja amb l'història de tres dones que aconsegueixen escapar de l'inquisició en uns moments en que la mateixa esglèsia es plantejave cambiar de ritme per les barbaritats comeses durant molts anys. Un llibre que recomano amb la mateixa força d'ell...ens buidarem de tots els nostres pensaments per sumergir-mos en una història que formarà (a partir d'aquells moments) per sempre, part de la nostra vida...gràcies David per fer-mos disfrutar...

Octavi Serret

Us recordo: 09/03/2010. Presentació de Les bruixes d’Arnes. Casa del Libro, Passeig de Gràcia 62, Barcelona. De 19:00 a 21:00h. Amb la presència de Francesc Miralles, escriptor.
Us recomano el video de presentació del GRUP 62 que ha fet del seu llibre i d'ell mateix: www.youtube.com/grup62#p/u/0/v-Ql9k_c3nA + tot el que vulgueu saber d'ell al Serret Bloc: www.serretllibres.com/autorsebrencs/autorsebrencs.php i al seu web:
davidmarti.es/

La Novela

Les bruixes d’Arnes (Edicions 62, 2010, ISBN: 978-84-297-6450-5) a partir del 25 de febrer de 2010 a les llibreries.Dues dones, un secret, un únic destí. Una història amb cor i esperança a la Catalunya del segle XVI.

Text de contraportada

Any 1533. Al petit poble d’Arnes, enmig de la bellesa imponent dels boscos i les muntanyes de Tortosa i Beseit, amb el riu Ebre al fons, la Maria, una jove forta i valenta, dóna a llum a la seva primera filla, la Lluna.

Immensament feliç, l’àvia Magdalena, experta llevadora i ferma defensora dels poders benèfics de la natura, ha volgut donar la benvinguda a la seva néta amb una antiga pregària plena de força i saviesa. Però ha tingut un fatídic descuit: el vell mossèn ha escoltat les paraules i està disposat a arribar on sigui per acabar amb aquesta heretgia.

En créixer, la Lluna serà iniciada en la força dels elements de la natura per la Maria i per un text misteriós, el Llibre de les Essències, un compendi de tots els coneixements màgics i naturals que al llarg dels segles ha passat de generació en generació. Ara, però, mare i filla i tota la seva antiga saviesa corren perill. El fanatisme i la incomprensió s’ha estès per la contrada i les acusacions de bruixeria s’apropen al poble.

Com a dignes hereves del seu llinatge, a la Lluna i a la Maria els pertoca protegir aquest llibre secret i continuar la cadena, per molt que en la seva fugida a Barcelona corrin el risc d’acabar cremades a la foguera.David Martí

David Martí (Barcelona, 1970), humanista de formació, ha treballat durant molts anys de professor, consultor i responsable de projectes relacionats amb les noves tecnologies, però un bon dia va decidir deixar-ho tot, canviar de vida i dedicar-se a escriure i a fer conferències. El 2008 va publicar el llibre La revolución interior. Les bruixes d’Arnes és la seva primera novel·la.


Article complet


Articles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.