Lletres Ebrenques: Emigdi Subirats, el meu llibre, "Gerard Vergés i Príncep", Onada Edicions

emigdi | literari | dijous, 8 de novembre de 2012 | 06:56h
El proper dissabte 17 de novembre, a les 18,30 hores i al teatre auditori Felip Pedrell de Tortosa, tindrà lloc la presentació del llibre Gerard Vergés i Príncep, que edita Onada edicions de Benicarló (Baix Maestrat), de la qual en sóc autor. 
Ha estat tot un plaer compartir moltes estones amb el gran poeta tortosí, una de les grans veus poètiques nacionals del moment, i tot un honor el fet que l'editorial me l'encarregués i em donés la confiança en la redacció d'un recull biogràfic que preten honorar una persona enamorada de les lletres i de la llengua catalana, que les ha conreades a un grandíssim nivell.
Estem preparant a consciència l'acte de presentació, que organitza l'Ajuntament de Tortosa amb la col·laboració d'Òmnium cultural. Els i les assistents podran visitar l'exposició sobre la seua obra, de la qual sóc igualment comissari, que vam tirar endavant des de la fira literària Joan Cid i Mulet. Posteriorment, escoltarem l'enregistrament de l'Ombra rogenca de la lloba, el gran poemari vergesià i un dels millors poemaris de la literatura catalana contemporània, que hem enregistrat amb el segell d'Antena Caro set ràpsodes ebrencs i ebrenques: Manel Ollé, Tomàs Camacho, Sílvia Panisello, Emigdi Subirats, Tere Orobitg, Dolors Queralt i Xavier Aragó. S'emetrà en moltes emissores de les comarques centrals dels Països Catalans el proper divendres 16, i serà tot un homenatge a l'obra vergesiana.
A l'acte, hi prendran part: Ferran Bel, alcalde de Tortosa, Xavier Garcia, Manel Ollé, Dolors Queralt (presidenta d'Òmnium ilercavó), un representant de l'editorial, a més de Vergés i jo com a autor.
Finalment, la coral de la facultat de farmàcia interpretarà un poema del poeta tortosí.
Durant l'acte hi haurà altres activitats, sorpreses culturals, per tal que sigui tot un esdeveniment literari.
Llarga vida a l'obra de Gerard Vergés!Articles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.