Memòrial Democratic: Els Espais de la Batalla de l'Ebre es presenten a Lleida

 Els Espais de la Batalla de l'Ebre es presenten a Lleida

El Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l’Ebre (COMEBE) donarà a conèixer el 17 de novembre, a la capital del Segrià, els treballs de patrimoni memorial vinculats a la Guerra Civil i realitzats a les comarques de la Terra Alta i la Ribera d’Ebre.


Un estiu als Espais de Memòria de la Batalla de l'Ebre

L’acte tindrà lloc al Palau de la Diputació de Lleida (C/Carme, 26) el dimecres 17 de novembre, a les 19 h, i comptarà amb la participació del catedràtic d’Història Contemporània de la Universitat Autònoma de Barcelona i director científic del projecte, Josep M. Solé i Sabaté, qui oferirà la conferència 115 dies de combat a l’Ebre: patrimoni i memòria.

A la presentació també s'hi sumarà la projecció d’imatges dels diferents centres d’interpretació i espais històrics recuperats a la Terra Alta i la Ribera d'Ebre. A més, es farà entrega a tots els assistents d’un mapa-guia dels espais de la Batalla de l’Ebre i se'ls obsequiarà amb un exemplar del número 97 de la revista SÀPIENS, que inclou un dossier especial sobre la batalla més decisiva de tota la Guerra Civil: la Batalla de l'Ebre.

 
Articles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.