Novetats Sandra Bruna: L’escriptor Martí Gironell s’instal.larà al Monestir de Sant Benet per escriure la seva propera novel.la


L’escriptor Martí Gironell s’instal•larà al Monestir de Sant Benet per escriure la seva propera novel•la


Al llarg del proper any, el periodista i escriptor Martí Gironell passarà llargues estades a la cel·la reconvertida d’un antic abat del Monestir de San Benet de Bages (Barcelona), amb l’objectiu de trobar la inspiració per a la seva propera novel·la, ambientada en aquest mateix escenari a mitjans del segle XVI.

L’autor va anunciar ahir que mantindrà la seva feina i la seva vida habitual, però les compaginarà amb l’estada al monestir, durant la qual té previst participar en activitats pròpies de la zona –mercats tradicionals, fires o visites al monestir. Així mateix, Gironell romandrà permanentment connectat a les xarxes socials i a una nova pàgina web (www.martigironellamontsbenet.com), a través de les quals intercanviarà opinions amb els seus lectors i els informarà del procés d’escriptura de la seva novel·la.

Gaudir de l’oportunitat de viure a l’escenari dels fets que vol novel·lar, permetrà a l’escriptor aproximar-se de manera més intensa a la figura del seu protagonista, un misteriós abat que va viure al monestir al segle XVI, i afegir a l’obra sensacions i emocions privilegiades. La novel·la serà publicada cap a finals de 2012 en català (Columna) i castellà (Suma de Letras) simultàniament.

Més informació:

http://www.lavanguardia.com/libros/20111020/54232709875/el-escritor-marti-gironell-se-instala-en-el-monasterio-de-sant-benet-para-encontrar-la-inspiracion.html

http://www.lavanguardia.com/opinion/articulos/20111020/54233537020/turismo-precultural.html

http://www.regio7.cat/cultures/2011/10/21/marti-gironell-mostra-seva-cella-monjo-sant-benet/172134.html

http://www.ara.cat/ara_premium/cultura/Gironell-escrivint-Mon-Sant-Benet_0_576542366.html

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/5-cultura/19-cultura/466022-monjo-pero-no-gaire.html
Articles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.