Presentem el Frank Zappa de Lluís Llort: 'BLOG... DE PAPER' al Serret Bloc !!!

 
 
 
BLOG... DE PAPER
 
lluís llort
 
Hola estimats lectors del blog de la llibreria Serret de Vall-de-roures. L’amic Octavi Serret, motor i benzina de la llibreria, em proposa de publicar textos meus en el seu espai virtual. Ell és un reconegut lluitador en favor de la literatura i, també, de la llengua catalana. No m’hi puc negar. Ni ho vull fer. Així que aquí comença una relació amb vosaltres, si teniu ganes de llegir-me.
 
És habitual en el món dels blogs que faci il·lusió aparèixer en format de paper, en un diari. Ho sé perquè el suplement Cultura d’El Punt Avui en què treballo, fa pocs anys tenia una secció de recull de les entrades de blog més interessants de la setmana. 
 
Endevineu qui feia la secció...?  Per això sé que en molts casos els agradava sortir reproduïts en un diari d’abast nacional, perquè m’escrivien per comentar-ho.

Tot plegat m’ha fet pensar en fer un camí invers i publicar en un blog textos ja apareguts en un diari. I això serà aquest espai, crítiques de novel·les, entrevistes a escriptors i recomanacions de literatura infantil i juvenil que he publicat a El Punt Avui, en format PDF perquè els pugueu llegir quan us vingui de gust. 
 
De moment, li he enviat a l’Octavi Serret gairebé una quarantena de textos apareguts a el suplement Cultura entre el setembre del 2014 i el març del 2015. Quan els hagi publicat, ja en tindré de nous o puc recuperar de més antics, dependrà de si us agraden. L’Octavi ja els penjarà com millor li plagui, amb la periodicitat i quantitat que cregui convenient. Només li he demanat un favor, que el primer sigui una doble pàgina (l’única que li he enviat) dedicada a una biografia de Frank Zappa...
 
Gràcies per deixar-me entrar als vostres ordinadors, a les vostres cases, potser als vostres gustos. I visca el Matarranya!
 


 
 
Articles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.