Susana Hernández presenta "Males decisions" (Alrevés Editor) el pròxim dissabte 27 de gener dins del #FAN2018 #ValderrobresNegroVall-de-roures Dissabte 27 de gener:12:30 - Susana Hernández presenta "Males decisions" a #LlibreriaSerret


Males decisions

ANY DE PUBLICACIÓ: 2017

EDITORIAL: Alrevés Editorial / Crims.cat

MES INFO: http://www.crims.cat/cat/coleccio/32/Males-decisions.html


Males decisions és la història d’un segrest, però també és l’anàlisi profunda d’uns sentiments inquietants, traumàtics i malaltissos que decidiran el destí de tota una família. Agafeu-vos ben fort, perquè el camí, sovint, amaga girs inesperats.


Tot havia estat calculat a la perfecció, i, en principi, res no podia fallar. Enmig de la boira i la fosca d’un petit indret a prop de Vic, l’Àxel Badia, primogènit desheretat d’una de les famílies més poderoses de la comarca, i la Lisa, la seva dona, amb un passat d’allò més tèrbol, decideixen jugar una mala passada al germà petit i hereu del clan: raptar el seu fill per un bon grapat de calés. El problema és que no comptaven amb l’element humà i que, de vegades, les coses no surten mai com un les planeja.


Susana Hernández (Barcelona) ha estudiat Imatge i So i Integració Social i compagina estudis de Recerca Privada i Psicologia. Ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació escrits, exercint com a crítica musical i redactora d'esports, així com de locutora en mitjans radiofonics.ha publicat les novel·les: La Casa Vermella, premio Ciutat de Sant Adrià 2005 (LclIbros 2013), La puta que llegia a Jack Kerouac (Lesrain 2007,LcLibros2012), Corbes Perilloses (Odissea Editorial 2010) i Contra las cuerdas, finalista a la millor novel·la en el Festival València Negra 2013 (Editorial Alrevés 2012). Rebeca Santana, protagonista de la sèrie que inclou fins avui les novel·les Curvas peligrosas, Contra les cuerdas i Cuentas pendientes, va ser triada millor personatge femení de novel·la negra i policial en els premis Lee Misterio 2012.Així mateix ha participat en diverses antologies de gènere negre: Dobles eles també matin (Llibres del Delicte 2013), Fundido en negro (Editorial Alrevés 2014) i Diez negritos, noves veus del gènere negre espanyol (EditorialAlrevés 2015).En 2015 s'ha estrenat com a autora de teatre amb el text L'ascensor, que recentment ha estat adaptat al cine.en el seu haver-hi expliquen diversos premis de novel·la, relat i poesia.Actualment imparteix tallers literaris, coordina el blog de novel·la negra BlackClub www.clubnegro.blogspot.com i col·labora en diverses publicacions.


 
Articles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.