Ramon G. Reverter amb "El Preu de la Felicitat", guanye el primer premi del III Concurs Literari "El Portal" de Castellvell del Camp.

El preu de la felicitat; extret del blog del Ignasi Revés:

Aquest és el títol del relat que va resultar premiat en el Concurs literari "El Portal" de Castellvell del Camp. L'escriptor de Sant Carles de la Ràpita Ramon G. Reverter retrata, reconstrueix la rivalitat atàvica entre pagesos i pescadors, l'ambient de les tavernes, els desafiaments, les curses de barques de cent anys enrera.

 ATORGAT EL PREMI DEL III CONCURS LITERARI "EL PORTAL", A RAMON G. REVERTER

Amplia imatge

La Regidoria de Cultura, Festes i Joventut va convocar al maig una nova edició, la tercera, del Concurs Literari "El Portal", al qual hi podien optar autors majors de 18 anys que presentessin obres inèdites de temàtica lliure, en format de relat curt. El premi consisteix en guardó commemoratiu i la quantitat en metàl·lic de 300 €.

El termini de presentació d'obres va finalitzar el passat 27 de juliol, recollint-se prop d'una vintena d'obres, que van ser facilitades als membres del jurat per a la seva lectura acurada. Les creacions arribades procedien de diferents punts de la geografia catalana, i fins i tot també unes quantes del País Valencià, a més de la presència d'algun autor local de Castellvell.

Aquest mes d'octubre, el jurat s'ha reunit en diverses sessions per tal de decidir l'obra guanyadora del premi. El jurat, convocat per la Regidora de Cultura, Festes i Joventut, M. Àngels Sugrañes, ha estat format per les següents persones: Josep M. Barenys Barenys (membre del Punt de Lectura, jubilat, escriptor d'afició i veí de Castellvell del Camp); Josefina Monné Monné (mestra, llicenciada en Psicologia i psicopedagoga de l'Equip d'Assessorament Pedagògic i veïna de Castellvell del Camp); Josep Ignasi Ravés Ravés (escriptor i veí de Reus).

Finalment, el jurat va otorgar el Primer premi del III Concurs Literari a l'obra "El preu de la felicitat" de Ramon G. Reverter de Sant Carles de la Ràpita i una Menció per la seva originalitat a l'obra "El Sentit de la Vida" de Miquel Torres Gascon de Castelló de la Plana.

Properament es farà l'acte d'entrega dels premis. 


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.