SIES.TV: Publicat al 3cat24.cat: Tres editorials posaran a la venda llibres en català en versió digital


Tres editorials posaran a la venda llibres en català en versió digital Les editorials Angle, Cossetània i Bromera posaran a la venda una quinzena de títols del seu fons bibliogràfic d'autors com Narcís Oller, Edgar Allan Poe, Ramon Aymerich o Arcadi Oliveres en format digital. El projecte es posarà en marxa a partir de l'1 de febrer. Els llibres electrònics costaran entre un 60 i un 70% del que valen les seves versions en paper. Les tres editorials volen aconseguir que les novetats apareguin a les llibreries i a internet a la vegada, però això dependrà de l'èxit de la iniciativa. Els diferents volums es podran adquirir a la pàgina www.edi.cat. Cada editorial hi posarà cinc títols. Angle Editorial oferirà "Contra la fam i la guerra", "Un altre món" i '"El meu camí cap a la utopia", d'Arcadi Oliveres, i "La meva llibertat" i "La meva veritat",d'Octavi Fullat. Aquesta editorial descarta publicar cap llibre de fotografia en versió digital perquè seria molt complex mantenir la qualitat òptima de les imatges. Cossetània Edicions publicarà "El viatge de Rudy", de Ramon Aymerich i Ester Romeu. "La catosfera literària", escrita per diversos autors; "100 maneres de descobrir un crim", de Moisés Peñalver Núñez; "Vilaniu", de Narcís Oller, i "El vertigen del trapezista", de Jesús M. Tibau completen a selecció. Edicions Bromera posarà a disposició dels internautes "El soroll de la resta", de Francesc Bodí; "Plagis", d'Urbà Lozano; "Encara no m'estimes", de Johnatan Lethem; "El col·leccionista de fades", de Josep Ballester, i "El pou i el pèndol", d'Edgar Allan Poe. Els creadors de la iniciativa asseguren que hi ha altres editorials interessades a participar-hi, però de moment han preferit endegar-la sols perquè aniran sortint complicacions i coses a millorar-ne. Un altre motiu és que primer volen veure la resposta del públic.
Articles relacionats


comentaris
2 - Jesús M. Tibau;
29 de gener de 2009, 07.44 h
Si arriben llibres en format digital, allí estarem.
I si arriben en qualsevol altre format, sigui, comestible o submergible, o per via intravenosa, també ens hi posarem. Visca els llibres!

1 - octavio;
28 de gener de 2009, 22.14 h
EnhorabonaJesús,.....tindrem el Vertigen en digital...tan de bó passo lo mateix amb lEbre blook i demes llibres d'autors ebrencs..
felicitats5 |10 |20 |Tots
1


comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.