Una Sortida digna el llibre mes esperat del Jesús Mª Tibau, el tindrem al carrer per finals de setembre...per fer-ne un tast

En aquest quart recull de contes de Tibau, la mort  sempre hi és present d’una manera o altra, però amb la visió particular de l’autor, i una barreja d’humor i tendresa. No se’ns mostra dramàtica i macabra sinó al contrari, de manera vital, gràcies a una original galeria de sentiments i personatges: la roda de premsa d’un ressuscitat, unes oposicions a sicari municipal, un taxidermistra rancuniós o uns especials “viananys” (vianants dels anys). El títol està extret d'un poema de Jesús Fusté musicat per ell mateix i inclòs al disc Vine amb mi. Mesos abans de la publicació, Tibau va crear un blog (http://unasortidadigna.blogspot.com ), anònim en un principi, on es col.leccionen portes obertes i on els personatges del llibre hi tenen veu.

 

Fes-te una foto amb el llibre i aconsegueix un conte inèdit.

 

En total hi ha 26 relats, però en podrien ser més. Si vols que Jesús M. Tibau t’enviï un d’aquests relats inèdits, fes-te una foto amb el llibre i envia-li a jesusimaite@gmail.com . Aquesta foto es podrà fer servir per a promoció del llibre i podrà aparèixer al blog de l’autor, Tens un racó dalt del món (http://jmtibau.blogspot.com), o del llibre (http://unasortidadigna.blogspot.com).

 
Articles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.