Víctor Sorribes, entreviste a Octavi Serret, pel PREMI NACIONAL DE CULTURA, per TV3, divendres per al TN comarques (de 14.00 a 14.20) i al TN Migdia.Víctor Sorribes, de TV3, entreviste a Octavi Serret, pel PREMI NACIONAL DE CULTURA, al  TN migdia:  al TN comarques de les 14:00 a les 14:20 i pel TN migdia a les 14:30.
Us passo l'enllaç per poder-ho vore: www.tv3.cat/programa/137020310/Telenoticies/TN-migdia
i tambe l'enllaç de comarques: www.tv3.cat/programa/136948116/Telenoticies/TN-comarques
El "Telenotícies comarques" va néixer l'any 89 amb l'objectiu d'omplir un buit molt important en la informació més pròxima a l'espectador, la de les diferents comarques de Catalunya, que en aquell moment únicament cobria la desconnexió de Televisió Espanyola. Amb aquesta intenció de descentralitzar els informatius es van obrir les primeres delegacions de TVC a Tarragona, Lleida i Girona i es va crear un equip propi a la redacció de Sant Joan Despí per donar una cobertura específica a l'àrea de Barcelona.

Des d'aleshores, els Serveis Informatius de TVC han fet una clara aposta per la informació pròpia del país en totes les edicions del TN i, sobretot, en el seu espai de referència, el "TN comarques".

A aquestes edicions se suma el "TN comarques" en aranès que cada divendres presenta Jovita Ané per a la Vall d'Aran. En els continguts, els telenotícies prioritzen la informació de proximitat, aquella que afecta més directament el ciutadà, sigui de l'àmbit social, econòmic, polític, cultural o esportiu. Per fer-ho possible, a l'esforç de la redacció d'informatius s'hi afegeix el dels equips de les diferents delegacions de TV3 a Tarragona, Lleida, Girona, Balears, el Pais Valencià, Vall d'Aran i la Catalunya Nord.
Articles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.