Vols llegir?... ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES - 81 - PARAULES D'AMOR 
ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES - 81 - PARAULES D'AMOR
 


PARAULES D'AMOR de Víctor Amela i Roser Amills
El periodista i crític televisiu a les pàgines de La Vanguardia, Víctor Amela, junt amb la també periodista i editora en diferents grups editorials, Roser Amills, han convidat a 101 personatges de la vida social catalana a parlar amb passió sobre l'amor en qualsevol dels seus àmbits. Declaracions d'amor, experiències personals..., tothom a posat la seva guspira de creativitat per fer d'aquesta novetat editorial, el millor regal per a tots aquells que estimen. El llibre és editat per Angle Editorial, i disposa d'un total de 216 pàgines. 
 
RELACIÓ DE CONVIDATS
Ada Parellada, Albert Espinosa, Albert Om, Albert Serra, Alberto Cerdán, Ana María Matute, Ana Maria Moix, Andreu Català Pedersen, Àngel Casas, Anna Caballé, Antoni Serra, Antonio Beneyto, Araceli Segarra, Arcadi Oliveres, Berto Romero, Beth, Bibiana Ballbé, Bigas Luna, Bruno Oro, Carme Ruscalleda, Cristina Fallaràs, Cristóbal Jodorovsky, David Barba, David Castillo, Dolors Miquel, Edu Soto, Elisenda Roca, Els Pets, Enric Casasses, Enric Majoral, Erika Lust, Eva Piquer, Ferran Adrià, Flàvia Company, Francesc Miralles, Francesca Llopis, Gerard Quintana, Helena Garcia Melero, Isabel Coixet, Isabel Núñez, Jaume Muxart, Jaume Sisa, Javier de las Muelas, Javier Mariscal, Jesús Tibau, Jimmy Boyd, Joan Fontcuberta, Joan Gràcia, Joan Manuel Serrat, Joan Miquel Oliver, Joan Spin, Joana Bonet, Josep Abril, Josep Canals, Josep Cuní..., així fins a 101 personatges de la vida social. 
 
ELS AUTORS
Víctor Amela, nascut a Barcelona l'any 1961, és periodista i diu que pregunta coses a uns per explicar-les a uns altres a "La contra" de La Vanguardia. És degà de la crítica televisiva a la premsa catalana i de la resta de l'estat. Col.labora habitualment en diversos mitjans de comunicació: RNE, RAC1, 8tv, Canal 33 i també al Canal Català. Pel que fa Roser Amills, neix a Algaida, Mallorca, el 1974. Viu a Barcelona des del 1992, on ha treballat com a periodista i editora en diferents grups editorials. Des del 2006 compagina el periodisme amb l'escriptura, els tallers de poesia i l'assessoria editorial. 
 


Font: Angle Editorial
Bloc personal: Víctor Amela  /  Roser Amills 
Trailer-Book: Youtube-Angle Editorial
Article 406 - J.M. Solé - "Vols llegir?" - Ràdio Nova
 
Articles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.