WWW.MORELLA.net: Nou Cita a Morella amb Ferran Torrent

Cita a Morella
Cita a Morella
La setmana que ve es reprén el cicle “Cita a Morella" amb la presentació de l’última novel·la de Ferran Torrent, “El Bulevard dels Francesos". Este cicle de conferències té com a objectiu reflexionar i formar part d’un debat amb experts en diferents matèries. Segons l’alcalde de Morella, Ximo Puig, esta cita “converteix a Morella en un espai referent de reflexió i de cultura, que és un dels nostres objectius".

Ferran Torrent és un dels escriptors valencians més reconeguts en l’actualitat i també col·labora com a periodista en diferents mitjans de comunicació. L’any 1994 es va proclamar vencedor del premi Sant Jordi de novel·la per “Gràcies per la propina" i va ser finalista del Premi Planeta 2004 amb “La vida en l’abisme". La seua última novel·la, “El Bulevard dels Francesos" ens transporta a la València dels anys 60 . En ella, l’autor reflexiona sobre el perill de la ideologies, el poder i la corrupció.

Cal recordar que esta és la segona conferència del cicle, en l’anterior celebrada al febrer els periodistes Josep Ramoneda i Josep Martí Gómez van reflexionar sobre el moment actual de la política i el periodisme.

L’acte tindrà lloc el dissabte 13 de març a les 20:00 hores a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Morella i serà la primera presentació de la novel·la en el País Valencià.


Articles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.