Xavier Solà, convide al seu programa "Suc de coco", al Octavi Serret per parlar de la "Novel.la col.lectiva" del Serret bloc


Xavier Solà, convide al seu programa "Suc de coco", al Octavi Serret per parlar de la "Novel.la col.lectiva" del Serret bloc: De dilluns a divendres, dos concursants exposen la seva idea i els oients voten la millor, al telèfon 93 201 74 74 o bé al correu sucdecoco@catradio.cat.


Durant el programa, els concursants han de superar un màxim de vuit  proves amb preguntes d'actualitat i cultura general que, amb l'ajuda dels oients, els permeten anar sumant més vots.

Les quatre idees finalistes passen a la final del divendres, en què els oients voten la millor, mentre proven d'endevinar quatre referents de cap de setmana triats per un convidat popular que fa el vot d'honor (un paisatge, un llibre, una dita i una melodia).

La idea guanyadora passa a la final trimestral i pot arribar a la gran final i guanyar una volta al món.

"Perquè la vida se'ns faci fà cil hem de fer el difícil; altrament, si ens abandonem amb el fàcil, la vida se'ns farà difícil".
Cèsar Moreno Montoro (Xàtiva), concursant de "Suc de coco"

El podeu sentir a l'enllaç sigüent: http://www.catradio.cat/pcatradio/crItem.jsp?seccio=programa&idint=1106 podeu descarregar-lo, al sigüent enllaç: http://audios.catradio.cat/multimedia/mp3/0/1/1243426474810.mp3?programa=Suc+de+coco i tambe al: http://audios.catradio.cat/multimedia/mp3/1/0/1243514543601.mp3?programa=Suc+de+coco

tobada-el-riu-que-parla

  • La Llibreria Serret de Valderrobres es va proposar el gener d'aquest any un repte: escriure una novel·la col·lectiva entre persones relacionades amb ella i amb la comarca del Matarranya. Es va demanar a qui volgués participar que enviés un escrit breu presentant un personatge. Entre tots els participants es van elegir les vuit millors històries i des de llavors se n'han anat desenvolupant i barrejant. A diferència d'altres novel·les a què, dient-se'ls col·lectives, s'hauria de dir "encadenades", en aquesta els autors han treballat en grups de manera que sí que ha estat realment "col·lectiva".


Articles relacionats


comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

comenta
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.