Autors ebrencs

Visualitza

Litterarum catalogada fira estratègica dins el #PladeLectura2020

 


El Departament de Cultura dóna a Litterarum la categoria de fira estratègica del país i la incorpora dins el Pla de Lectura 2020

Tret de sortida intens, emotiu i ple de bones vibracions. Litterarum arrenca celebrant sense complexos els seus deu anys de trajectòria com l’única fira d’àmbit nacional especialitzada en espectacles literaris i amb un compromís important per part del govern català: la incorporació de Litterarum i la Fira del Llibre Ebrenc dins del Pla de Lectura 2020 del Departament de Cultura de la Generalitat. Es tracta del reconeixement de Litterarum com a fira estratègica de Catalunya, juntament amb la Setmana del Llibre en Català, el Saló del Còmic de Barcelona i la Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya. Ho ha anunciat aquesta tarda el conseller de Cultura, Santi Vila, durant la inauguració de les dues fires a Móra d’Ebre. “Això significa que Litterarum · Fira del Llibre Ebrenc comptarà amb més suport institucional i econòmic”, ha dit el conseller, la qual cosa referma el compromís per part del govern català i consolida aquest projecte que apropa la literatura a un públic cada cop més ampli per fomentar la lectura.

www.litterarum.cat/

Article complet

booktrailer "Terres de l'Ebre i Matarranya, encisadores", de Vicent Pellicer Ed. Cossetania


"Terres de l'Ebre i Matarranya, encisadores", de Vicent Pellicer

booktrailer d’en Jep per la Llibreria Serret de Vallderoures de Matarranya, per la presentació dins del marc de la "Festa de la mel" a Arnes, de l'audiovisual del llibre de Vicent Pellicer, 'Terres de l'Ebre i Matarranya, encisadores' publicat per Cossetania Edicions:
www.youtube.com/watch

Article complet

Vicent Pellicer, presenta a Arnes, dins de la #FestadelaMel 'Terres de l'Ebre i Matarranya. Encisadores' (Cossetània Edicions) amb un tast de vins DO Terra Alta

 

Vicent Pellicer Ollés


12816028Nj.jpgterres-l-ebre-matarranya-encisadores-vicent-pellicer-cossetania.jpg

www.serretllibres.com/cataleg/125582/terres-de-lebre-i-matarranya

comprar: 39 € 

Quantitat  Afegeix a la cistella 

"Durant quasi tres primaveres he recorregut pobles, muntanyes, valls, rius, boscos... He tastat pa acabat de fer en forns de llenya amable. He descobert perfums novells d'immensos camps de fruita dolça. El Delta m'ha pintat albades insòlites. He navegat per lleres curulles de cançons seductores. Des de talaies privilegiades he contemplat la frenesia dels sembrats. A boqueta nit, sota la llum inesgotable dels estels que embolcallen aquestes terres, he somiat mons de formositat exquisida, que m'il·lusiona de compartir amb vosaltres."


Biografia de l'autor


Vicent Pellicer i Ollés (Valdealgorfa, 1956) viu a Jesús (Baix Ebre), des dels 9 anys. Professor de català per a adults, fotògraf i escriptor, les obres del qual reflecteixen la bellesa i els valors naturals i paisatgístics de les Terres de l'Ebre. En l'actualitat és, de fet, l'autor que recull més obres al voltant de l'encís captivador d'aquestes magnífiques terres ebrenques. El 1988 guanyà el primer accèssit del Premi Enric Bayerri de contes (Jesús) per Obra literària, Jesús-Catalònia (1984- 1989). És autor de Les fonts del Port(1999), Contalles del Port (2000), A peu pel massís del Port(2000), Endevineu els ocells (2002), Caminades pel massís del Port (2002), Paisatges de l'Ebre: el Delta i el Port (2004), El massís del Port, de font en font (2006), Guia de les Terres de l'Ebre (Premi Jordi Cartanyà de Turisme, 2007), El massís del Port: el plaer de l'aventura (2007), Port endins (2009), Terres de l'Ebre: vida i colors (2010), Baix Ebre, 17 itineraris a peu (2011),El mas de la Franqueta (2012), El massís del Port: bellesa insòlita(2013) i Diari de natura (2016).


Article complet

Temps de Franja-Maig2017: "La Llibreria Serret, Creu de Sant Jordi 2017" Per Carles Sancho

Article complet

Violant Muñoz entrevista a Cinta Mulet amb "El Llibre de les bèsties de Ramon Llull" (Arola Editors) a l'espai Agencia Mediàtica BCN #4GatsMediàticsCom a cloenda del l’Any Llull... política i pensament a través del text a càrrec de Cinta Mulet


EL dia 8 de març a les 19:30h, a la Sala Mediâtica, c/Espronceda 366 local, Barcelona.


Programa de ràdio en directe: Llibre de les bèsties, de Ramon Llull. Adaptació per a teatre de Cinta Mulet.


L’autora signarà llibres a tot aquell que vulgui tenir-ne un.


PRESENTEM:

LLIBRE DE LES BÈSTIES. ADAPTACIÓ PER A TEATRE DE CINTA MULET /  
CINTA MULET / AROLA EDITORS
•
978-84-94483-99-8: Llibre de les bèsties

Sembla que el jove Ramon Llull, abans de la conversió de Randa, havia estat al servei de la cort de Jaume I i del seu fill Jaume II de Mallorca. Coneixedor de les intrigues governamentals, Llull degué tenir la necessitat de posar-les en coneixement del reis. 

El llibre insisteix sobre la necessitat del rei d’envoltar-se de bons consellers per tal d’obrar bé. Però alhora, deixa al descobert l’essència humana quant a l’afany innat de dominar i sotmetre tot allò que l’envolta. Les maquinacions pel control del poder, posades en boca de les bèsties, al·ludeixen al comportament humà, d’abans i d’ara.

El Llibre de les bèsties és una obra narrativa que queda integrada en la setena part del llibre de Fèlix o Llibre de les meravelles (1287-1289).

Un tractat de política, amb el format de faula, que em sembla de gran valor estètic i moral, amb el que vaig iniciar uns tallers i que, per millor apropar-lo, se’m va ocorre d’adaptar-lo a la forma dialogada. I això és el que ofereixo. 

Llull va dedicar totes les seves energies a la persuasió, aquest text conserva ínfules per seduir i espero que per convèncer.

Idioma:   Català. 
CintaFitxa de l'Autor: Cinta Mulet
Col·lecció:   Textos a part.
Volum:   150
Enquadernació:   Rústica.  Fragment del text amb format PDF
Edició:   novembre 2015
Format:   120 x 165
Tintes:   Negre.
Pàgines:   70
12 € IVA 
Inclós
Afegir al carret de compra Afegir al carret de compra
ISBN:   978-84-94483-99-8
 
Article complet

1
2
3
4
5
...222>