Violant Muñoz entrevista a Cinta Mulet amb "El Llibre de les bèsties de Ramon Llull" (Arola Editors) a l'espai Agencia Mediàtica BCN #4GatsMediàticsCom a cloenda del l’Any Llull... política i pensament a través del text a càrrec de Cinta Mulet


EL dia 8 de març a les 19:30h, a la Sala Mediâtica, c/Espronceda 366 local, Barcelona.


Programa de ràdio en directe: Llibre de les bèsties, de Ramon Llull. Adaptació per a teatre de Cinta Mulet.


L’autora signarà llibres a tot aquell que vulgui tenir-ne un.


PRESENTEM:

LLIBRE DE LES BÈSTIES. ADAPTACIÓ PER A TEATRE DE CINTA MULET /  
CINTA MULET / AROLA EDITORS
•
978-84-94483-99-8: Llibre de les bèsties

Sembla que el jove Ramon Llull, abans de la conversió de Randa, havia estat al servei de la cort de Jaume I i del seu fill Jaume II de Mallorca. Coneixedor de les intrigues governamentals, Llull degué tenir la necessitat de posar-les en coneixement del reis. 

El llibre insisteix sobre la necessitat del rei d’envoltar-se de bons consellers per tal d’obrar bé. Però alhora, deixa al descobert l’essència humana quant a l’afany innat de dominar i sotmetre tot allò que l’envolta. Les maquinacions pel control del poder, posades en boca de les bèsties, al·ludeixen al comportament humà, d’abans i d’ara.

El Llibre de les bèsties és una obra narrativa que queda integrada en la setena part del llibre de Fèlix o Llibre de les meravelles (1287-1289).

Un tractat de política, amb el format de faula, que em sembla de gran valor estètic i moral, amb el que vaig iniciar uns tallers i que, per millor apropar-lo, se’m va ocorre d’adaptar-lo a la forma dialogada. I això és el que ofereixo. 

Llull va dedicar totes les seves energies a la persuasió, aquest text conserva ínfules per seduir i espero que per convèncer.

Idioma:   Català. 
CintaFitxa de l'Autor: Cinta Mulet
Col·lecció:   Textos a part.
Volum:   150
Enquadernació:   Rústica.  Fragment del text amb format PDF
Edició:   novembre 2015
Format:   120 x 165
Tintes:   Negre.
Pàgines:   70
12 € IVA 
Inclós
Afegir al carret de compra Afegir al carret de compra
ISBN:   978-84-94483-99-8
 
Article complet