Fem el Post-Sant Jordi amb Gemma Ruiz en #Argelegues el 29 d'abril a les 18:00 a LLibreria Serret !!!

 Argelagues

Descobrir

Argelagues

La periodista Gemma explica la vida de tres dones de diverses generacions al llarg del segle XX, entre Castellterçol i Sabadell, del Vallès rural al Vallès urbà. L?esforç per adaptar-se als efectes de la revolució del tèxtil, el pas de la vida a pagès a la vida als afores d?una ciutat en procés d?industrialització, i sobretot els canvis que es produeixen en la vida diària familiar. Els fets i les veus reivindiquen, per si mateixos, el paper de la dona en l?evolució de la societat catalana del segle XX. Argelagues és un relat èpic i emotiu sobre aquestes dones i també un homenatge que estava pendent.
www.serretllibres.com/cataleg/128182/argelagues
Informació addicional
PVP: 18,50€
Autor Gemma Ruiz
Editorial Proa
ISBN 978-84-7588-629-9
Any edició 2016

Article complet

ACN.cat: Gemma Ruiz en #Argelagues un dels mes venuts del #SantJordi2017 dissabte 29 a #llibreriaserret


ACN
 > CULTURA

Llibres dels periodistes Pilar  Rahola, Gemma Ruiz i Rafel Nadal triomfen entre les personalitats del país per Sant JordI

Gemma Ruiz

Tres dones lluiten, al llarg del segle XX, per obrir-se camí en el món laboral de les fàbriques tèxtils del Vallès i per tirar endavant la família. 
www.grup62.cat/llibre-argelagues-

 ACN Barcelona.-‘La rosa de cendra’, la novel·la de Pilar Rahola sobre la Setmana Tràgica amb què va guanyar el 37è premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull, és un dels llibres més recomanats per aquest Sant Jordi entre les personalitats del país consultades per l’ACN. Trien el premi Ramon Llull el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, els consellers Meritxell Borràs i Jordi Jané i Sor Lucía Caram. Tres personalitats coincideixen a proposar l’obra de la periodista Gemma Ruiz, ‘Argelagues’, que parla sobre la lluita de tres dones per obrir-se camí en el món laboral del segle passat. I altres tres aconsellen la compra de ‘La senyora Stendhal’, del també periodista Rafel Nadal. ‘Quan arriba la penombra’, de Jaume Cabré, i ‘La cuarta revolución industrial’, de Klaus Schwab, altres llibres recomanats.
www.vilaweb.cat/noticies/llibres-dels-periodistes-pilar-rahola-gemma-ruiz-i-rafel-nadal-triomfen-entre-les-personalitats-del-pais-per-sant-jordi/


Article complet