Dissabte 17 d'agost, Elena Solé firmarà ex de "Tots som el secret d’algú" a la Festa literaria a #llibreriaSerret

 

http://botiga.quorumllibres.cat/

 

 

Tots som el secret d’algú

Elena Solé i Beltran

La Bea va néixer al Delta i, un cop jubilada, decideix tornar-hi. Allí es retroba amb el seu passat i s’adona també de la buidor de la seva existència. Per omplir els dies, engega el projecte de la comunitat del Gira-sol, que li dona la possibilitat de conèixer persones increïbles que l’ajudaran a créixer i acceptar la seva ànima. El Gira-sol és un antic hotel reconvertit en un edifici d’apartaments, en què els inquilins es fan costat els uns als altres. Els diversos apartaments de l’hotel són, de fet, l’escenari de tot un entramat d’històries de persones com la Nora, una noia invident que no ha tingut una vida fàcil; l’Anna, una misteriosa dona que apareix un matí a la porta de l’edifici, sense cap mena de passat ni futur; o el Marc, la Mònica, el Mahamadou i, sobretot, la Montserrat, una dona màgica del Delta que els ajuda a trobar una resposta als secrets de les seves vides.

Elena Solé i Beltran nascuda a Arnes l’any 1965. Tot i haver estudiat Magisteri, mai no ha exercit de mestra. Durant vint-i-set anys ha treballat a l’administració i, en complir els cinquanta anys, va decidir fer un canvi radical en la seva vida. Ara porta el seu propi negoci, l’Artgrobotiga, que compta amb un espai dedicat a l’art. Li agrada molt pintar i ha fet diverses exposicions de les seves pintures. L’escriptura, però, és el seu mitjà preferit per comunicar-se amb els altres. Aquesta és la seva quarta novel·la; anteriorment, ha publicat: Elisa Voltes, Ànimes de vidre i Camins d’aigua i foc. Guanyadora del III Concurs de Narrativa Breu Lletres al Vent 2019, de la Biblioteca de Gandesa, amb el relat Soledat.

 
Article complet

Fem Camí en un País sense fronteres! amb #Tornarem de Tomàs de los Santos‏ @tomdelos #Arnes @PaisKM0


Article complet

Diumenge 11 de juny Conxita Tarruell, firmarà ex. de “LA FORÇA DEL RITME I LA PERCUSSIÓ” de Tushita edicions a #llibreriaserret

 

LA FORÇA DEL RITME I LA PERCUSSIÓ

Conxita Tarruell Llonch


En aquest volum, constituït per quatre llibres que abracen un període de dotze anys, l’autora explica amb el cor, com és el seu costum, els viatges que ha fet al Senegal, Gàmbia i el País Bassari, quatre estades que l’han marcat i l’han transformada plenament. Escrita en un llenguatge directe, senzill i amè, en una primera persona que traspua veritat arreu, aquesta obra s’adreça a tothom que senti el plaer i la necessitat de viatjar, que vulgui conèixer millor les civilitzacions africanes i que cregui que, en la immersió en altres cultures, rau en bona part la nostra evolució com a individus. No és un llibre de viatges convencional, sinó una porta oberta de bat a bat al món, des d’allò que som nosaltres però també des del desig d’amarar-se dels altres.

Enamorada del continent africà, Conxita Tarruell ens deixa compartir en aquestes pàgines tot el que hi ha viscut: la força, l’energia, l’hospitalitat, el ritme, la serenor, la pau i l’amistat d’un poble que obre els braços fins i tot a aquell que li nega la possibilitat de ser.

 

Un somni fet realitat, una història de creixement personal.

www.tushitaedicions.com/shop/ca/la-maleta-del-viatger/36-la-forca-del-ritme-i-la-percussio-9788494459078.html
Article complet

Elena Solé acaba de publicar el seu tercer llibre: 'Camins d'aigua i foc' i el presentem aquest dissabte 10 de juny a #llibreriaserret !!!

Elena Solé i Beltran, nascuda a Arnes, el 14-06-1965.

 

IMG-20170523-WA0014.jpgIMG-20170515-WA0023.jpg

 

Acabo de publicar el meu tercer llibre: Camins d'aigua i foc, que no té absolutament res a veure amb els dos anteriors. És una novel·la d'aventures, d'un noi que és pastor,  viu tranquil·lament al seu poble, a les muntanyes, durant la postguerra, i el cacic del poble, decideix construir un pantà i destruir tota la bellesa que l'envolta. Lluita i es revolta en contra d'una situació injusta, la desaparició de les seves arrels sota les aigües negres d'un pantà. La història es veu reforçada amb l'aparició d'un manuscrit d'un avantpassat seu que fou missioner a l'Amazonia, en el mateix relata la història del Tao, un guerrer que lluita per salvar el seu poble de les flames, del foc dels especuladors, que pretenen explotar el seu territori, buscant minerals, sense tenir en compte als seus habitants. L'aigua i el foc, dos elements poderosos de la natura, que l'home utilitza per treure profit de la mateixa.

 

 

Tota la vida he viscut al meu poble, menys l'etapa d'estudiant, vaig acabar Magisteri l'any 1986. Al cap de poc vaig entrar a treballar a l'Ajuntament del poble, en principi per una suplència de nou mesos, i m'hi vaig estar 27 anys. No era feliç, i notava que cada cop m'enfonsava més i més. Quan vaig complir 50 anys, vaig prendre la millor decisió de la meva vida, deixar aquella feina i emprendre un nou rumb en el meu camí. Amb l'ajut de la família i la meva empenta, vaig muntar l'ARTGROBOTIGA.

Es un lloc molt especial, a banda de la venda de productes de la terra, oli, vi, mel, fruits secs, etc, també hi venem art: entès com a artesania, que va des d'unes arracades fins a un quadre, passant per una fotografia o un llibre de poemes. En la sala d'exposicions presentem artistes novells, que exposen les seves obres, o llibres d'autors locals, fem xerrades de tota mena i cursos de lo més variat. També hi fem ioga, reiki, o un tast de vins. El lloc és petit, però té molta vida.

 

Fa uns cinc anys que vaig començar a pintar, cap a l'any 2011, i en poc temps vaig fer més de quatre- cents quadres. Fou com una catarsi, vaig treure gairebé tot el que duia a dintre, però encara em va quedar un raconet... per escriure! He fet bastantes exposicions, i ara, que encara pinto, ho faig d'una forma més relaxada, més intuïtiva, abans era totalment impulsiva, a vegades irreflexiva, deixant-me portar, únicament pel que sentia. Que de fet, jo crec, que una part de la pintura cal que sigui així,... espontània!

 

animes-v.jpgelisa-voltes-portada.jpg

 

L'any 2012 vaig publicar la meva primera novella, Elisa Voltes, que havia tingut tancada en un calaix més de vint anys, sense que ningú, l'hagués llegit... Elisa Voltes és la història d'una dona lluitadora i forta, que es va endurint amb les circumstàncies de la vida, i que fa de tot, per poder salvar la seva família d'una personatge malvat, que sols  els vol mal, la trama consisteix en descobrir el perquè d'aquest odi tant gran envers la seva família. Vaig fer una primera publicació, per a la família i els amics, per saber què en pensaven... i el resultat fou molt satisfactori. Vaig per la 4a edició del llibre.

Arran d'Elisa Voltes, em vaig animar a escriure la segona novel·la: Ànimes de vidre, publicada l'any 2016, aquesta novel·la molt més introspectiva, estudiada, meditada i reflexiva, tracta d'una sèrie de personatges, que es van trobant pel camí de la vida, ajudant-se, a vegades sense saber-ho, els uns als altres a superar etapes anteriors, i donant llum als altres per tirar endavant. És un llibre del que me'n sento molt orgullosa, com una mare quan contempla al seu fill, pels missatges que m'han arribat dels lectors, de com els ha arribat al cor, i de totes les coses boniques que me n'han dit.

Elena

 

 
Article complet

Presentem el llibre, de Tushita edicions: “LA FORÇA DEL RITME I LA PERCUSSIÓ”, dissabte 10 de juny a l'Agrobotiga d'Arnes !!

 

Ens plau convidar-vos a la presentació del llibre, publicat per Tushita edicions:

“LA FORÇA DEL RITME I LA PERCUSSIÓ”

“Viatges solidaris i culturals

pel Senegal i Gàmbia”

 

Invitació CONXITA TARRUELL-Arnes (3).jpg


A càrrec de: Elena Solé de l’Artgrobotiga  i Conxita Tarruell i Llonch, autora del llibre

L’acte es farà l'Artgrobotiga d'Arnes. Comentaran l’audiovisual de l’experiència viscuda amb la companya de viatge Rosa Pi. En acabat, el llibre podrà ser adquirit i signat per l’autora.

Més informació: https://conxitat.wordpress.com/

 

Dissabte 10de juny de 2017 a les set del vespre:

A L'ARGROBOTIGA @artgrobotiga

c/ Aragó 8. ARNES (Terra Alta) - Tarragona


Article complet

1
2
3
4
5
...14>