Elena Solé presenta demà divendres 3 de juny 'Ànimes de vidre', a llibreria Athenea BCN !!!

 
Ànimes de vidre

RECOMANAT PEL CLUB SERRET

Ànimes de vidre 

És una historia de quatre personatges, que a través de les seves vides, van desvetllant els secrets de les seves experiències vitals, algunes d'elles molt dures i complicades al començament. Es van trobant els uns als altres i donant-se les mans per ajudar-se a crear un món millor. La darrera frase del llibre: Som ànimes de vidre, transparents, fortes i alhora tant fràgils que ens podem trencar en mil trossos. Cal que ens mirem als ulls, els uns als altres, i siguem capaçps de llegar les nostres ànimes, cal que siguem honestos i mai en trenquem cap, sobre tot hem de progegir i estimar la nostra propia ànima.
 
Elena Solé Beltran
Elena Solé i Beltran, va nèixer a Arnes, l'any 1965. mestra de formació, professionalment es dedica a tirar endavant el seu projecte anomenatARTGROBOTIGA.
Ànimes de vidre és la seva segona novel.la, l'any 2012 va publicar el seu primer llibre Elisa Voltes.

12 €

Quantitat  Afegeix a la cistella 

 

Informació addicional
Autor Autors del Matarranya literari
Autor Elena Solé Beltran
Editorial Autor/Editor
ISBN 978-84-608-5631-3
Any edició 2016
Article complet

Divendres 3 de juny, l'escriptora i pintora Elena Solé ens presentarà 'Ànimes de Vidre' a Llibreria Athenea de la mà de Els 4 Gats d'en Serret!! No falteu!


Serà un gran plaer per mi, compartir una tarda tant especial amb vosaltres. La presentació la.farà la meva amiga Lola Márquez Borrull, us esperem!!!
 

Article complet

Avui diumenge 31 de maig Jordi Mazón i els seus experiments de física al 'MERCAT DEL MÓN' a partir de les 10:30h i fins a les 13:00h a Vall-de-roures !!

 

Volem convidar-vos al vuitè MERCAT DEL MÓN que tindrà lloc este diumenge a partir de les 10:30 h i fins a les 20:00 h en la localitat de Vall-de-roures.  Amb l'objecte de fomentar la interculturalitat el visitant podrà recórrer els diferents stands i conèixer més d'a prop altres cultures. A més, al llarg del dia hi haurà tallers per a tots els públics, música, dansa, demostracions gastronòmiques, exposicions, contacontes… Us recomanem entre uns altres el taller de manga (per a nens entre 6 i 4 anys) i el taller de cal·ligrafia japonesa (obert a tots els públics)
Article complet

ARNES dissabte 25 d'abril, Jornada Càtars i Jueus a TERRA DE CRUÏLLA !!!

Article complet

Col·laboració de l'IRMU en les Jornades Europees de Patrimoni a Catalunya 2014

Si no ve correctamente el mensaje, pulse aquí para verlo en el navegador web

 

 

Benvolguts/des,

Cada mes de setembre, des del 1991, la Direcció General de Patrimoni del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, s'encarrega de donar difusió d'aquelles activitats vinculades a la difusió del patrimoni a través de les Jornades Europees de Patrimoni. Es tracta d'una iniciativa celebrada a escala internacional amb el suport del Consell d'Europa.

Enguany, les Jornades Europees de Patrimoni es realitzaran els dies 26, 27 i 28 de setembre per poblacions d'arreu del territori català. Totes les activitats presentades giren al voltant de la difusió del patrimoni monumental d'abast local (esglésies, castells, conjunts arqueològics, molins, edificis catalogats per l'Inventari del Patrimoni Arqueològic, etc.) a partir de rutes, bé de caire monotemàtic (rutes del romànic, rutes modernistes, etc.) com de caire heterogeni (conjunt de patrimoni local).

Des de l’any 2012, l'Institut Ramon Muntaner participa com a entitat difusora de les Jornades Europees de Patrimoni per tal que els centres d'estudis facin aportacions al programa general que es coordina i es difon des del Departament de Cultura. En aquesta edició, les Jornades Europees de Patrimoni compten amb una cinquantena d'activitats organitzades per una quarantena de centres d'estudis.

Trobareu el programa complet de les Jornades Europees de Patrimoni 2014 al següent enllaç: http://www20.gencat.cat/docs/Patrimoni/01_pat_bits/01_reportatges/100_jep_2011/JEP2014cat.pdf.

Per a més informació de la col·laboració de l'IRMU en les Jornades Europees de Patrimoni: http://www.irmu.org/projects/jep

 
Institut Ramon Muntaner
 
 
43770 Móra la Nova
977 40 17 57 - info@irmu.org
www.irmu.org     
 
Esteu rebent aquest missatge perquè esteu subscrits a la llista de correu de l'Institut Ramon Muntaner. Si no voleu rebre més correus de l'Institut Ramon Muntane. cliqueu aquír: http://mailnet2data.softgpi.com/unsubscribe?t=11267&e=pepanogues@yahoo.es
 
 

 

Aviso sobre confidencialidad: este mensaje va dirijido a su destinatario. Se informa al receptor que, la información contenida és reservada y su utilización con cualquier finalidad esta prohibida con la legislación vigente. Si por error ha recibido este mensaje, le pedimos disculpas y le rogamos nos lo comunique reenviandonos el mensaje y eliminándolo de su ordenador. Gracias.

Para darse baja haga clic en el siguiente enlace: Darse de baja
Article complet

<1
2
3
4
5
...14>