Cari Ariño torna al #Matarranya per diumenge de pasqüa per firmar ‘La roda de l'oblit’ (Ediciones B) a #llibreríaSerret,
-Dissabte 25 de març:


-12:30 - a la  llibrería Serret, presentem La roda de l'oblit’ de Cari Ariño (Ediciones B)
Cari Ariño
va néixer en 1958 en Maella, un poble aragonès fronterer amb Catalunya i banyat pel riu Matarraña. Abans d'estudiar Literatura Comparada, es va formar llegint als clàssics moderns francesos, com Balzac i Flaubert. Actualment compagina el seu treball de funcionària a l'Ajuntament de Barcelona amb la literatura.
La roda de l'oblit
de Cari Ariño (Ediciones B)

La roda de l’oblit és un relat molt emotiu els protagonistes principals del qual, l’Alícia i el Baptiste, busquen l’equilibri a les seves vides. El descobriment d’un retrat entre les pàgines d’una novel•la d’Isaac Asimov marcarà la trobada entre tots dos.

Al llarg del llibre, el lector trobarà dues històries paral•leles connectades pel present de l’Alícia, una noia que acaba de patir un daltabaix emocional, i el Baptiste, un exiliat espanyol a França arran de la Guerra Civil, que, a contracor, rememorarà el passat.

Com a nexe entre tots dos, un anarquista desaparegut, el Biel, i un amor a l’horitzó, el Julien.

L’oblit i el dolor seran els ganivets de glaç que apagaran el foc de l’amor.

I l’esperança, una remota guspira que lluita per encendre’n la flama.


Article complet

Cari Ariño firmará ejemplares de La rueda del olvido @Ediciones_B Domingo de pascua a las 18:00 en #llibreriaserret

  

Cari Ariño

Cari Ariño

Cari Ariño nació en 1958 en Maella, un pueblo aragonés fronterizo con Cataluña y bañado por el río Matarraña. Antes de estudiar Literatura Comparada, se formó leyendo a los clásicos modernos franceses, como Balzac y Flaubert. Actualmente compagina su trabajo de funcionaria en el Ayuntamiento de Barcelona con la literatura.
 

Obras: 
La roda de l'oblitLa rueda del olvidoEl batec del tempsEl latido del tiempo.
www.edicionesb.com/catalogo/autor/cari-arino_1256.html
 

Article complet