@xrtrigo presenta L'objectiu del crim primera novel·la d'una sèrie policial (Manual Lens) sobre el món de la fotografia @Edicions_B

 

 

X.R. Trigo

X.R. Trigo


Xulio R. Trigo (Betanzos, 1959) és escriptor i fotògraf. Ha publicat una dotzena de novel·les, entre les quals les més recents són El port del nou món (2011) i Els veus del Liceu (2015). També ha publicat llibres de poesia i ha acostat la seva literatura als més joves.


Ha guanyat premis com l'Ausiàs March, el Maria Mercè Marçal, el Miquel de Palol i el Joanot Martorell, entre uns altres. Les seves col·laboracions en premsa han vist la llum en El Temps, Diari de Barcelona, La Vanguardia o El Periódico de Catalunya. La seva obra ha estat traduïda al portuguès i el polonès.

Com a fotògraf treballa sobretot en blanc i negre, molt especialment relacionant literatura i fotografia. Ha realitzat exposicions individuals en ciutats com Barcelona, Saragossa, Reus, Tarragona i Amposta, entre unes altres.

Article complet

@xrtrigo presenta #Elobjetivodelcrimen primera novela de una serie policial (Manual Lens) sobre el mundo de la fotografía @Ediciones_B

 

Autores > Autores españoles > X.R. Trigo

X.R. Trigo

X.R. Trigo

Xulio R. Trigo (Betanzos, 1959) es escritor y fotógrafo. Ha publicado una docena de novelas, entre las cuales las más recientes son El port del nou món (2011y Les veus del Liceu (2015). También ha publicado libros de poesía y ha acercado su literatura a los más jóvenes.

Ha ganado premios como el Ausiàs March, el Maria Mercè Marçal, el Miquel de Palol y el Joanot Martorell, entre otros. Sus colaboraciones en prensa han visto la luz en El Tiempo, Diario de Barcelona, La Vanguardia o El Periódico de Catalunya. Su obra ha sido traducida al portugués y el polaco.

Como fotógrafo trabaja sobre todo en blanco y negro, muy especialmente relacionando literatura y fotografía. Ha realizado exposiciones individuales en ciudades como Barcelona, Zaragoza, Reus, Tarragona y Amposta, entre otras.

 www.edicionesb.com/catalogo/autor/x-r-trigo_1454.html

Copy foto Coia Valls

 

 

Obras: 
L'objectiu del crimEl objetivo del crimen.
 

Article complet

BCNHistòrica 2016: El Liceu a les novel·les. Xulio R. Trigo protagonista amb "Les veus del Liceu" (Columna Edicions) 8 de novembre al Saló dels Miralls!!

 
Article complet

Demà divendres 10, Francesca Aliern i Coia Valls! Un bon tandem a la Biblioteca de Gandesa!!!

 

Divendres doble presentació de llibres amb Francesca Aliern i Coia Valls a les 19h! No us ho perdeu!!!!

 

Article complet

Dissabte 2 d'abril presentem 'Etheria' de Coia Valls (Ediciones B) amb un dinar-tertulia a la torre del Visco !!!

 

RECOMANT PEL CLUB DE LECTURA SERRET CLS


Etheria

Novel·la i relats curts

Etheria

De Calavario a Roma, l’extraordinària odissea d’una intrèpida viatgera del segle iv

El darrer terç del segle iv és un període de canvis profunds. Els valors s’inverteixen i els perseguits es converteixen en perseguidors. El Senat romà està dividit i la permanència de l’estàtua de la Victòria és el símbol de l’enfrontament entre pagans i cristians.

En aquest escenari de fi d’una civilització, l’Etheria, una dona noble de la Gallaecia emparentada amb l’emperador Teodosi, emprèn un viatge a Terra Santa perseguint el seu somni. Durant el seu pas per Lucus Augusta, Caesaraugusta, Tarraco, Barcino, Gerunda, Roma i altres ciutats, escriurà un diari per transmetre aquesta experiència a les seves deixebles.

Sovint, però, les coses no són com les havíem previst. L’aparició d’Irene d’Aveleda, una patrícia que, sota l’aparença de lluitar per una causa noble, cerca venjança, obligarà la pelegrina a prendre decisions insospitades i enfrontar-se a les seves pròpies contradiccions.

Dues dones capgiren els seus destins en aquest calidoscopi d’un temps en crisi. Un cant a la tolerància i l’amistat, a la capacitat de convertir el viatge en una experiència de vida. Perquè res no està escrit a les estrelles.

20 €

Quantitat  Afegeix a la cistella 

 

Informació addicional
Autor Coia Valls
Autor Valls, Coia
Editorial Ediciones B
ISBN 978-84-666-5810-2
Any edició 2016
Article complet

1
2
3
4
5
...11>